0ne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Valla konuyu nereye açıcam bilemedim,pazar alanımı yoksa donanımcı bir sürü patinin bulunduğu burası mı diye.Burada karar kıldım. Şimdi çalıştığım iş yerinde bi abi,internet cafe acıcak ve 12 tane bilgisayar kasası istiyor. Sadece kasa,monitör,klavye vs hepsini alıcağı yeri bulmuş. Ramazan ayından sonra açmayı planlıyo ve bana geldi tanıdık kimse varsa yabancıya gitmesin diye.Bende ilk buraya açıyorum. Evet Bursa'da bir internet cafe için 12 tane bilgisayar kasası(cod4,crysis gibi oyunlara yetecek sisteme sahip).Ve 1 tane ana bilgisayar için iyi sistemi olan bir kasa.Toplamda 13 ve parayı peşin olarak vericeğini söyledi. 12 bilgisayarın sistemi orta düzeyde olucak o yüzden fazla üstüne gitmeye gerek yok. Ancak şöyle bir isteği var,kasayı satıcak adam gelip bilgisayarları kurar giderse daha iyi olucağını ve kurulum içinde ayrı bi para vericeğini söyledi.(Aslında bende yapabilirdim de,Ağ ve internet bağlantısı hiç kurmadım) Onun dışındada oyunlar ve programlar bi şekilde temin edilir,ancak sistemleri getiren kişi sahipse daha iyi olur. Zaten ilk bilgisayarı kurup tüm oyunları yükledikten sonra Ghost image programıyla diğer tüm bilgisayarlara aktarırız.(Ben bile yaparım) Evet ben teklifimi yaptım.Tanıdığınız bildiğiniz bu tarz işletmeler varsa(amcanız enişteniz yapıyodur,belki kendi işinizdir) böyle bi iş var. İlgilenen olursa pm den ulaşsın telefon veya msn yoluyla görüşelim. Eğer başlık yalnış yerdeyse ilgili mod aktarabilir.
Öne çıkan mesajlar