Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imdaaat kurtarın beni bu fizikten

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

oof of üniverstede neler görcez ya kolay gelsin ne diyim =([signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

Sosyal ağlarda paylaş

bak şimdi sivrisincekciğim :)

dE'lerin cos'unu bulmuşsun yani bu ne demek teldeki her noktanın P noktasına yaptığı elektrik alanın y düzlemindeki etkisi. şimdi x dekileri direk atıyoruz çünkü sağdan gelenlerle soldan gelenler birbirini götürecek

şimdi işlemlerini doğru varsayıyoru. en son bulduğun sonuç dEy olduğuna göre şimdi teli ikiye bölelim sağ taraf ve sol taraf nasıl olsa y ye yaptıkları etki simterik.

böylece sadece sağ taraftakini bulup 2 yle çarparsak cevabı bulcağız.

bu durumda açımızı 0 ve 90 arası alıyoruz. ve cevabı buluyoruz :)

ha bunun daha basit olması lazımdı aradki işlemlerin ehue ama bilemeyeceğim :) ayrıca tellerin genel bi formülü olması lazımdı

yanılmıyorumsa 2k(landa)/a
sende 2 si çıkmıo galiba ama aehuaeh k(landa)/a çıkıyor sanırım sende. işlemlerde bişiler olabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

0'dan sonsuza giden integral ilk aldığım integral arada dikkat ettiysen değişken değiştirmesi yapıyorum.öyle yapınca açıy göre alman gerek integrali

bu arada sınavda basit sordu hoca çok kastırmadı ama ben yapamadım kafama sıçım.
allahtan bu soru çıktı sınavda da güvendiğim bir soru oldu bari.
Sosyal ağlarda paylaş

abi uniyi bilmiorum ama lise fiziği kolay: bakınız ilk sınav>> 100... kendimi aştım :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

puha:P ya bilg muhendisliğinde fizikle alakan oluyomu (software acısından)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...