Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 soru2 bu soruyu çözerken integralin sınırlarını ne olarak almam gerek orda takılıyorum. cvp2 0 ile 180 derece olarak düşünüyorum ama o zaman sonuçta saçmalıyorum. nedir doğrusu? kitapta direk bu integralin sonucu şudur diye göstermiş. lanet kitap açıklasa bi işe yarıcak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bu akşama kadar cevap gelirse çok sevinecem yarına sınavım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 oof of üniverstede neler görcez ya kolay gelsin ne diyim =([signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 oh oh takıl mosq yarın sınav ha güzel kendin kaşındın eczacı olacam diyip elektronikçi olan sensin merak etme benim durumum da çok parlak değil :) (sosyal psi den 12/50 almışım eehh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya sokacam mattan kaldım zaten bide bundan kalıcam gibi gözüküo bi bilg. prog. var allahtan o taşıyo beni valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 önce ne zmn kurtulcaz bu fizikten mat tan diyodum üni ye geldik hala fiz mat diyodum ama bir başladı saçma sapan dersler fiziği mat ı mumla arar oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bak şimdi sivrisincekciğim :) dE'lerin cos'unu bulmuşsun yani bu ne demek teldeki her noktanın P noktasına yaptığı elektrik alanın y düzlemindeki etkisi. şimdi x dekileri direk atıyoruz çünkü sağdan gelenlerle soldan gelenler birbirini götürecek şimdi işlemlerini doğru varsayıyoru. en son bulduğun sonuç dEy olduğuna göre şimdi teli ikiye bölelim sağ taraf ve sol taraf nasıl olsa y ye yaptıkları etki simterik. böylece sadece sağ taraftakini bulup 2 yle çarparsak cevabı bulcağız. bu durumda açımızı 0 ve 90 arası alıyoruz. ve cevabı buluyoruz :) ha bunun daha basit olması lazımdı aradki işlemlerin ehue ama bilemeyeceğim :) ayrıca tellerin genel bi formülü olması lazımdı yanılmıyorumsa 2k(landa)/a sende 2 si çıkmıo galiba ama aehuaeh k(landa)/a çıkıyor sanırım sende. işlemlerde bişiler olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 heh insan bilgisayar okuyunca o kadar kapıyor birşeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bu arada mosq yazın bayağı düzelmiş lisedeyken gıcıklığına mı yamuk yazıyodun bir düzgün kopya çekemiyodum sneden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hehe yok daha 1 ay fln oldu bunları okuyalı unutmuşum ama biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 hohohyeoe tamam ya hallettim 2k(lamda)/a çıktı. ehe bu arada lamda değil mi yav onun okunuşu eğer sınavda böyle bir soru çıkarsa yapamazsam sıçtım demektir.çözebildiğim nadir sorulardan biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bence integral 0 dan sonsuza gitmeli[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 0'dan sonsuza giden integral ilk aldığım integral arada dikkat ettiysen değişken değiştirmesi yapıyorum.öyle yapınca açıy göre alman gerek integrali bu arada sınavda basit sordu hoca çok kastırmadı ama ben yapamadım kafama sıçım. allahtan bu soru çıktı sınavda da güvendiğim bir soru oldu bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ooooohhhh kolay gelsin kardeş :) fizik 2 bu boru mu ?? bak bana 5. kes aliom kendisini ( ha son 3 seferdir gitmediimden kaldim o ayri , davutpaşaya kalk sen git :) )[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 abi uniyi bilmiorum ama lise fiziği kolay: bakınız ilk sınav>> 100... kendimi aştım :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 zaten olay orda ..13 sene masal okuyup sonrasinda bi anda acı gerçekile karşilaşinca anniosun ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 puha:P ya bilg muhendisliğinde fizikle alakan oluyomu (software acısından)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar