fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben seni sevdugumi dunyalara bildurdum * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Erkan Oğur dan sayayım biraz. yarim senden ayrılalı mecnunum leylamı gördüm zahid bizi tan eyleme (hem enst. hem de sözlü versiyonu var) pencereden kar geliyor seher yeli bülbülüm altın kafeste karşıda görünen ne güzel yayla zamanede bir hal bir şuh-i sitemkar yemen(çok güzel söylemişler) zeynep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben erkan oğur yuzunden kızıma zeynep ismi koyabilrim misal,o kadar guzel yorumlamıs adam,normal de hop dibi dibi dibi hareketlı oynak bir turku zeynebim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben de arkadaşlar arasında iftarda falan söylerdim de. ne olm zeynep diye birini mi sevdin de böyle içli söylüyon derlerdi hep :) çok güzel valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar