Jericho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bilgisyarda bi kaç gündür icq ya imkansız girmem giremiyorum ya binlerce proxy numarası yazdım giremedim bu proxyler sadece icq da mı kullanılıyor? İcqya baglanamama ile ilgili başka problem olmuş olabilir mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Demin düştüm ben de. Ip lerimizi banleyen icq ya kafam girsin, icq kullanmak zorunda olmami sağlayan icq kullanıcılarına da girsin. Yaz gelsin, zaman problemim ortadan kalkınca msn e geçiş kampanyası başlatacam yurt çapınca.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bu olay neden var?Ya msn kullanıyorum da 13918931 kişi de msn de olunca insanı yoruyo ama en azndan mis gibi sorunsuz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ya baglanamıyorum baglanmam imkansız deniyorum deniyorum deniyorum ama olmuyor bunun sebebi sadece tutturamamam mıdır yoksa başka Bİ saçmalıkmıdır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 217.128.123.5 8080 HTTPS bunu dene bağliyim ben [Bu mesaj MrMedia tarafından 07 Nisan 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Could not complate registration! Please check status of internet connection. If behind a friwall,check icq connection settings. If registration still fails,please wiew our technical support page by clicking "ICQ Troublesthooting Web Page" button benim icqm 2002a ondan mı dicem ama daha düne kadar başka bilgisaytardan 2002 ile baglandm ayrıcıa senin vedigin proxyden de giremdeim sorun ne??? proxy4free ve diğer adreslerden de bulamadım giremedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar