kfg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bana da invite pls =)... username: crasah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 invite atabilecek birisi varsa acc alıcam yoksa boşuna almıyım :) Not: İnvite atacak biri varsa nick: Dingaer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bana da inv. nick: Seventh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 banada invide yollarsanız sevinirim nick: EvilEpyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 4Ever banada bişiley şettirin daha onaylanmadı ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ee noldu bu oyunda son durum? merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ne zmn ob olcak şu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 oyungezerde ana sayfa arkasinda esek kadar reklam vermisler uye olun diye.. e uye olduk ama ne icin anlamadim ki ben. madem esekler kadar reklam verdin neden uye olamiyoruz ve oynayamiyoruz. tek secenek kaliyor oyungezerin aylardir mmoya olan destegi ve free mmo oyunlarinin nefis olabilecegi uzerine yazilari sonrasi bu oyunu kendilerinin turkiyeye sundugu fikri :P nasi sallarim. tutar ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 30 nisanda beta başlayacakmış.sanırım bu hafta keyler gelir.oyunda kan yerine jelly beans gibi renkli şeyler dökülmüyordur işallah.eğer trailerındaki gibiyse pek oynanmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 invite atabilen varsa bende isterim :P acc name : myhstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 abi neden her mmo WOW cakmasi gibi artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Çünkü neredeyse hepimiz, o sisteme, o arayüze aşinayız. Bu saatten sonra risk almanın anlamı yok. Ayrıca "çakma" demek de, bir o kadar anlamsız, zira wow da eq çakması diyebilirz bu mantıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bi yerden sonrası 1'ler ve 0 lara gidiyor.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 closed beta başlamış bugün.war mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bana gelen giden birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 aynen bana da hiçbişey gelmedi :/ merak ediyorum oyunu açıkçası,doğru düzgün hack&slash tarzı mmo yapılmadı birkaç tane kıçı kırık 2 boyutlu f2p haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 dreagloth said: Çünkü neredeyse hepimiz, o sisteme, o arayüze aşinayız. Bu saatten sonra risk almanın anlamı yok. Ayrıca "çakma" demek de, bir o kadar anlamsız, zira wow da eq çakması diyebilirz bu mantıkla. olmaz paticik aleminde wowa laf söylenmez. kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 1,5 - 2 sene once bu oyunun betasindaydim, oynadim az begendimde cok hafif ama sonrasinda kapandi simdi beta aciliyor benim beta accountu nedense aktif degil :) fena degil gibiydi oyun ama tam mmorpg degil zaten. odalar kurup baskalarinin gelmesini veya baskalarinin odasina katilip savasiyormuyduk neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bana geldi beta, eve gidince gerekli şeyleri yapar, invite ları atarım isteyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 süper olur dreagloth,nick Aladrael benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 şöle bi mail geldi banada GOA takes great pleasure in announcing the imminent arrival of our new free game. We are partnering with Possibility Space and True Games Interactive to give you the chance to experience a «hack n' slash» game with a difference! Warrior Epic will whisk you away to a universe full of danger and magic, where you will take charge of a team of sorcerers, barbarians and other beastmen. It will fall on you to train them, equip them and take them exploring a world that has been left wild and untamed by an apocalyptic war - a world in which death does not mean the end. Labyrinthine dungeons and mind-blowing scenery, free-to-play - regardless of your computer's capacity - are all on the agenda at GOA! So sharpen your blades, refine your strategies and come join the battle, so that peace and prosperity may reign in Providence once again! Join the beta today! işin garip tarafı warrior epic ile ilgili hiç bi yere üye bile olmamıştım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Beta icin uye ol belki cikar diyor kabaca, gel oyna demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 tüh:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Soyle bir seyde var, genelde free mmolar closed ve open beta adi altinda basliyorlar ve herkese acik oluyor. Vergi vs vermemek adina bu sekilde beta adi altinda yillarca ilerliyorlar belki bu oyunda bu sekilde basliyacaktir sen kayit ol genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 dreagloth said: Bana geldi beta, eve gidince gerekli şeyleri yapar, invite ları atarım isteyenlere. davetiye isterim, davetiye isterim, davetiye isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar