Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bluetooth için bluesoleil midir nedir yükledim, yüklerken winamp çalıyodu... Sora cart diye sesi kesti winampın. ii dedim bitirsin installı. sora bi baktım ki sesi sonuna kadar kısmış. yalnız şöle bi uyuzluk var, sesi köklüyorum gürültü bile yapamıyo bilgisayar. normalde odada durulmuyodu. böle embesilce bi sorunla karşılaşan oldu mu hiç? çözümü bilen var mı :) (gerçi belki bluesoleil'in son sürümünü bulursam düzelebilir)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 gelişmiş ses özelliklerinden başka birşeyi de kısmış olabilir mi?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 valla ne varsa kurcaladım, winampın kullandığı outputlarla uğraştım windoz ses hedeleriyle cebelleştim yok.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 gecenin bi yarısı olduğu için bilgisayarı resetlemeye üşenmiştim, meğerse restarta ihtiyacı varmış. Bu kez de sabah herkes uyurken bilgisayarı açınca gümbür gümbür ding dang donggg dang donggg diye açıldı windoz. ben de bluesoleili sildim sora. Baktım ki windoz zaten hallediyomuş program olmadan, boşuna cebelleşmişiz yani. neyse işte.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sesi kısmıyor sadece ses output device ı değiştiriyor, bluetooth kulaklık muhabbeti için kendi ses driverını yüklüyor, kayıttan yürütme aygıtlarından hoparlörünü seçersen ses gelir.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 yok işte, resetlemeden baktığımda driverlarla bişeyler kurcaladığını farketmiştim de, winamptan output devicela uğraşıp sesi köklüyodum bişey olmuyodu. en son system trayden sese baktım sonuna kadar kısılmıştı :P Resetleyince düzelmişti zaten de bi anlamı kalmadı artık...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 e silmişsin bluesoleil i, yüklerken driverını denemiştir... bluetooth aktif olduğunda kendi driverını geçiyor bende, bluetooth u kapadığımda eski haline dönüyor. edit:tekrar yükledin sanırım...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 abi amma karıştırdın. Bluesoleil'i ses düzeldikten sora sildim zaten uyuz etti diye sırf. sora baktım dediim gibi windozun zaten kendiliğinden çözümü varmış dosya transferi için...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 dosya transferi için vardır doğrudur, ama bluesoleille bi ton dalga geliyo, personal area network, modem, ses falan filan tabi sen bilirsin :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sesi kullanacak bişey gelmio aklıma (belki bilgisayara bağlı ses sistemini kullanarak telefondan konuşma olabilir - kimikrofonum yok zaten) modem özelliği falan da işliyo zaten o olmadan. servisleri seçebiliyosun windozun arayüz hedesinden. network kurmayı gerektirecek kadar da gelişmiş deil telefon zate :P
Öne çıkan mesajlar