Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şerrefsiz bluetooh dongle!1 - sesimi kıstı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bluetooth için bluesoleil midir nedir yükledim, yüklerken winamp çalıyodu... Sora cart diye sesi kesti winampın. ii dedim bitirsin installı. sora bi baktım ki sesi sonuna kadar kısmış. yalnız şöle bi uyuzluk var, sesi köklüyorum gürültü bile yapamıyo bilgisayar. normalde odada durulmuyodu. böle embesilce bi sorunla karşılaşan oldu mu hiç? çözümü bilen var mı :) (gerçi belki bluesoleil'in son sürümünü bulursam düzelebilir)
Mesaj tarihi:
gecenin bi yarısı olduğu için bilgisayarı resetlemeye üşenmiştim, meğerse restarta ihtiyacı varmış. Bu kez de sabah herkes uyurken bilgisayarı açınca gümbür gümbür ding dang donggg dang donggg diye açıldı windoz. ben de bluesoleili sildim sora. Baktım ki windoz zaten hallediyomuş program olmadan, boşuna cebelleşmişiz yani. neyse işte.
Mesaj tarihi:
yok işte, resetlemeden baktığımda driverlarla bişeyler kurcaladığını farketmiştim de, winamptan output devicela uğraşıp sesi köklüyodum bişey olmuyodu. en son system trayden sese baktım sonuna kadar kısılmıştı :P Resetleyince düzelmişti zaten de bi anlamı kalmadı artık...
Mesaj tarihi:
abi amma karıştırdın. Bluesoleil'i ses düzeldikten sora sildim zaten uyuz etti diye sırf. sora baktım dediim gibi windozun zaten kendiliğinden çözümü varmış dosya transferi için...
Mesaj tarihi:
sesi kullanacak bişey gelmio aklıma (belki bilgisayara bağlı ses sistemini kullanarak telefondan konuşma olabilir - kimikrofonum yok zaten) modem özelliği falan da işliyo zaten o olmadan. servisleri seçebiliyosun windozun arayüz hedesinden. network kurmayı gerektirecek kadar da gelişmiş deil telefon zate :P
  • Yeni Oluştur...