Sensible Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Hehe şuan showtv gece haberlerinde çalıyo[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 walla serviste zaten okula gidene kdr 1.5 saat boyunca dinledikten sonra sınıftaki en cırtlak sesli kızlardan olu$an koroyla 5-10 defa dinliyorum tabi bu servisin eve donu$unde butun servis koro halinde soyluyor , Eve gidiorum bakkala giriorum orda liseli kızlar imdaaaaaaaat !!!![signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 geçen gün taksimde yaklaşık 7-8 saat dolandım ve heryerde sırf bu şarkı çalıyordu. Gece eve döndüm uyudum, sabah televizyonu bir açtım aman allahım ZALİM.. tek kelimeyle nefret..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 eee, burası Türkiye hala alışmadınız mı bunnara. pirana gibiyis walla tüketim konusunda, bırkamaslar ki beendiin bişii olursa çıksın die bekleyesin, merak edesin, yol gözleyesin. insan ilişkileri bile bööle, insanı çabuk bıktırmak için ellerinden geleni yapıolar maalesef. neyse sıkın dişinizi, haftaya geçer :D[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 İlk duyduğumda (radyoda) "Ellerine sağlık!" deyince Knorr vs. reklamı zannettim. Bir de şarkının başlarını sanki kadın söylüyor? Ne biçim adam bu? Ayrıca zaten rezalet bir şarkı, Türkçe Pop şarkılarının yüzde doksanı gibi. İnsanlar neden Metal dinlemiyor ki? (1-İnsanı yoruyor. 2-Başka yok bence. Sanattan anlamamaları hariç. Tabii mesela klasik müzik severler için geçerli değil bu madde. Popçuların konserinde kendilerini paralayan liseli kızlara özel.)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 allahtan liseli diilim de tüm bu yorumlardan muaf tutuom kendimi:D[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Liseli kısmını silsem alınır mısın? :) Hayır tamam, adam yakışıklı, eli yüzü düzgün diye seversin, ama mesela "Tarkaaaann" diye bağırmak nedir? Paralanmaktan kastım bu çünkü. Ayılıp bayılmak gerekmiyor. (Aynı sözlerim "Bıritniiiiiiiiii!!" diye bağıranlar için de geçerli bu arada) [Bu mesaj Eraq tarafından 30 Mart 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ehehhehe walla dooru, ben şeyi de annamıom mesela, ulan o kadar para verionus mal gibi, gidionus konsere, bari uslu uslu eelenin, dinleyin hayran olduunus insanı. ne deli gibi baara yırtına ayılıp bayılıonus di mi? soora hem gece zehir oluo hem para boşa gidio, boku bokuna hastanelik oluosunus :D[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Sen niye alındın ki o zaman? (Popçu olmayanların ve 3-4 tane kaliteli popçunun konserlerine laf gelmesin bakayım!) Bu arada amacım kimseyi sevdiği şeyler için aşağılamak değil ama dürüst olalım. Adamların içi boş. Arkada basit bir ritim, bir iki akord, önde saçma sapan sözler. Ya Türkiye'de insan gerçekleri söyleyince hemen Türk düşmanı ilan ediliyor. Paticik'te değil de başka bir forumda olsam (Paticik gibisi yoktur, üyesinden yöneticisine helal olsun herlese ;)) millet sen Türk düşmanı mısın diye üzerime saldırırdı. Mesela seçimlerdeki bayrak ve boya rezaletini herkes biliyor. Ben: Ya neden boya kullanıyorlar ki seçimlerde? Bazı üçüncü dünya ülkelerinde ve Türkiye'de varmış bu olay. Arkadaşım: Ne yapsınlar ki? B: Ne bileyim adamlar pasaportlarını falan damgalatıyormarmış mesela. A: Ee herkesin pasaportu yok ki. B: Nüfus cüzdanı gibi doğumda basılsın bir tane Avrupa ve Amerika yaptırıyormuş mesela. Ve iki gün sonra da emperyalist, kapitalist, yabancı hayranı ve Türk düşmanı olmuşum. Gerçi şimdi yeri değil bunun. Yirmi Bir Haziran'ı bekleyin, içimi dökeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 30 Mart 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ay işte bunu söölemeye çalışıom ama bu kadar uzun yazamıom...eline saalık. bırakın yaw kim kimi isterse dinlesin eelensin. eğer sizi de "bunu ben seviom sen de sevecen ulan" die sandalyeye baalayıp kafanıza silah dayamıolarsa sorun yok. herkes kendi bahçesine hadi bakiim :)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 1) Şarkı rezalet = Kalitesiz. Dediğim gibi arkada basit bir ritim, sözlerine de zaten yorum yok bu saatten sonra. 2) Şarkının başında bana kadın söylüyor gibi geldi. Klibini izlemedim, belki gerçekten başını kadın söylüyordur? 3) Tüm metal şarkıları kaliteli diye bir şey yok. Tüm pop şarkıları kalitesiz diye bir şey de yok. Ama bugünkü tüm pop ve metal şarkılarını karşılaştırsak sizce pop şarkılarının mı çoğunluğu daha kalitelidir yoksa metal mi? İnsanlar şuursuzca medyada öne çıkartılan popüler şeylere saldırıyor, paragözler de bir güzel sömürüyor. Sonra benim gibiler "Bu pop ne kadar dandik bir şey!" deyince de 200-300 kurunun yanında 2-3 yaş da yanıyor. Türkiye'de insanlar Pop dinlemiyor diyorum? Diyor muyum?? Ve tabii ki herkes herşeyi sevemez. Ama bir yere kadar yani. Kalite çizgisi tam olarak nerde bilmiyorum ama dünyadaki popçuların çoğu kalitesiz, iki ay sonra unutulacak işler yapıyorlar. Üstelik o şarkılardaki konuların hepsi 4-5 yıl önce de işlendi, hala da yüzlerce kez işleniyor. İnsanlar neden sıkılmadı anlamadım. Pop ilk çıktığında insanlar buna ne desek derken bu çok popüler Pop diyelim gitsin demişler. Şu anda Popüler müzik denince akla pop gelecek diye bir şart yok. Ama ne yazık ki Pop hala popüler o yüzden Popüler müzik = Pop müzik. Ha eğer metal popüler müzik olursa onun da suyunu çıkartırlar. Bu sefer de mesela Jazz'cılar çıldırabilir.[hline] [Bu mesaj Eraq tarafından 31 Mart 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bu parçanın gitar akorlarını hiç bir yerde bulamadım ya internete bile düşmemiş daha..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: fizban, 30 Mart 2004 19:40 tarihinde demiş ki: aranızdan sadece kendi fikirlerini geliştirebilmiş olan küçük bi grup pop kaka kalitesiz, metal rulz kaliteli demiyo. şunu öğrenin artık ya. br br ! Evet çok önceleri farkına vardığım bir şey[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mesutkurtulus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 şarkının müziği kulağa hiçde yabancı gelmio sanki "zaliiiim pabucu yarım çıkdışarıya oynayalım" gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Fizban arkadaşım burada kimse pop şöyledir böyledir demiyor. Ama piyasanın %90 kalitesiz olduğu bir gerçek. O parçanın sözleri çok güzel falan demişsin,ben ondan daha güzelini o adamdan daha güzel sallarım(!). Adam sallamış sallamış,tutmayan yerleride uydurmuş,bakınızı: "zalim oyun bozan sende büyüde yalan" --->Türkçe katliamı...[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 değişecekmisiinnn söööyyleeee değişebileeeceekmisiiiiin zaaaaliiiimm[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki: türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 igrenc ya, son gunlerde herkez bu sarkiyi soyluyor, arabalarda falan bu caliyor ayar oldum.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Olmuştur kesin olmamışsa en yakın zamanda olur zaten.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Sensible, 01 Nisan 2004 06:50 tarihinde demiş ki: "zalim oyun bozan sende büyüde yalan" --->Türkçe katliamı... zalim oyun bozan sende bu büyüde yalan olacak orası dinlemesini bilmeden yorum yapmayalım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ahuah peki o nedemek ?[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Zalim, oyun bozan, sen de bu büyü de yalan. Sen ve büyü yalansınız demek istiyor yani. (Bu kadar laf ettikten sonra bu şarkıyı savunacağım aklıma bile gelmezdi ama orda da Türkçe katliamı yok ki be kardeşim! Olsa olsa "Sen de bu büyü de yalansınız." demeli çünkü öbür türlü "Sen de yalan." demiş oluyor. Özne yüklem uyuşmazlığı. Doğru cevap C şıkkıdır! :))[signature][hline] [Bu mesaj Eraq tarafından 06 Nisan 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Eeee lafta kimse dinlemiyo,peki nasıl popüler oluyo bu şarkı o zaman.Gayet güzel bir şarkı.Basit akorlar ve sözlermi var.Varsın olsun adam bu akor ve sözlerle ünlü yapmış mı şarkıyı ,yapmış ileriside yok.Metal müziktede pek çok küfürlü saçma sözü olan şarkı var ve üstelik daha bunun manasını bilmeden dinleyen bir kesimda var ama sonuçta popüler olup dinleniyorsa hiç bir sorun yok .Aayrıca adamın seside gayet hoş bence[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Küfürlü şarkılara kesinlikle karşıyım. Bu pop şarkılarının akılda kalıcı olmasının sebebi de basit olmasıdır zaten. Ben bu basit şeylerin, çıkarılacak suyu olmadığı halde sıkılıp sıkılıp hemen hemen her yerde sergilenmesine karşıyım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ben de dinlemem etmem ama her nasılsa biliyorum bu şarkıyı. hiç sevmem pop müzik falan, hiç alkam olmaz ama nası oluosa böyle salak şeyleri öğrenio insan :( zaalim oyun bozaan sen dee büyü de yalaan di mi? herhalde Dalamar gibi kara cübbeli bi büyücüye yazılmış:P hiyyaa[signature][hline]isolation [Bu mesaj Aurora tarafından 07 Nisan 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar