Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bu işte bir acaiplik var 1 günden veya 1.5 günden sonra win kendi kendine byte kesiyor. Diyorum acaba ip falanda gidiyormu ? hayır ip im görünüyor modem online , repair tuşuna basıyorum repair edilemedidiyor ondan sonra internet geliyor, varmıdır çaresini bilen ? 2 günde 1 gelip kontrol etmekten bıktım[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 byte kesmekten kastin, baglantinin gidip, modemin online gozukmesi, ve bu sebepten dolayi sen restart(modeme)atmadigin surece yeniden baglanamamak ise, evet ayni sorun bende de var (ankara/interaktif kablo) bir suredir . cozum bulamadim bilemiyorum.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 su siralar ayni problemi bende yasiyorum, istanbul/aktifkablo'ya bagliyim. 2 kere kar$ila$tim bu problemle, tekrarlanirsa telefon acip bildirecegim.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bende istanbul aktif kabloyum. Ya bakıyorum modem online , network connections veya ipconfigden bakıyorum ip vermiş ama bağlantı yok recieve gitmiş send le deniyor , firewall dan mıdır diyecem ? ama bu zamana kadar böyle birşey olmuyordu ve ben ana serverların arada beni yoklamasına da izin vermiştim firewalldan.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yok sorun bizde degil bence kablo modem voltajlarindan ya da adamlarin dhcp server ayarlarindan kaynaklanan bi$i oldugnu saniyorum ben yoksa ben sistemde en ufak bi ayar degi$tirmedim neden boyle bi$I olsun ki ?[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ben yakın zaman önce win i yeniden yükledim , bağzı ayarlarım kayboldu , sorun bende sanıyordum başkalarındada varmış sanırım serverda bir sorun var bir müddet sonra byte göndermeyi kesiyor.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ya arkada$lar aslinda bi dE $u var, cable modeme reset atabilecek bi software var mi ? cunku bazen cable modem baglanti alamadigi zaman kendi kendine reset atabiliyor, bence bu bir $ekilde softwaresel olarak tetiklenebilir. ornegin $u kadar surede $u kadardan az transfer olursa reset at gibisinden, boylece sorunumuz cozulmu$ olur .[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bence telefon açılıp çözülmeli , software le mi uraşacağız ? paramızı fazlasıyla veriyoruz , hizmetimizide doğru versinler.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yani ben ankaradayim dedim ya, neyse aradim bugun elemanlari, "beyfendi modeme reset atin" "trojan veya spyware girmi$tir ondan oyle oluyodur" gibi sacma salak $eyler soylediler kisacasi adamlar da olayi anlamiyo , en azindan mu$teri hizmetindekiler.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar