Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Byte kesilmesi.

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Bu işte bir acaiplik var 1 günden veya 1.5 günden sonra win kendi kendine byte kesiyor. Diyorum acaba ip falanda gidiyormu ? hayır ip im görünüyor modem online , repair tuşuna basıyorum repair edilemedidiyor ondan sonra internet geliyor, varmıdır çaresini bilen ? 2 günde 1 gelip kontrol etmekten bıktım[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

byte kesmekten kastin, baglantinin gidip, modemin online gozukmesi, ve bu sebepten dolayi sen restart(modeme)atmadigin surece yeniden baglanamamak ise, evet ayni sorun bende de var (ankara/interaktif kablo) bir suredir . cozum bulamadim bilemiyorum.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende istanbul aktif kabloyum. Ya bakıyorum modem online , network connections veya ipconfigden bakıyorum ip vermiş ama bağlantı yok recieve gitmiş send le deniyor , firewall dan mıdır diyecem ? ama bu zamana kadar böyle birşey olmuyordu ve ben ana serverların arada beni yoklamasına da izin vermiştim firewalldan.[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

yok sorun bizde degil bence
kablo modem voltajlarindan ya da adamlarin dhcp server ayarlarindan kaynaklanan bi$i oldugnu saniyorum ben
yoksa ben sistemde en ufak bi ayar degi$tirmedim
neden boyle bi$I olsun ki ?[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkada$lar aslinda bi dE $u var, cable modeme reset atabilecek bi software var mi ? cunku bazen cable modem baglanti alamadigi zaman kendi kendine reset atabiliyor, bence bu bir $ekilde softwaresel olarak tetiklenebilir.
ornegin $u kadar surede $u kadardan az transfer olursa reset at gibisinden, boylece sorunumuz cozulmu$ olur .[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

yani ben ankaradayim dedim ya, neyse aradim bugun elemanlari, "beyfendi modeme reset atin"
"trojan veya spyware girmi$tir ondan oyle oluyodur"
gibi sacma salak $eyler soylediler
kisacasi adamlar da olayi anlamiyo , en azindan mu$teri hizmetindekiler.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...