Insomnia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 1 Adet Dreamtheater - Scenes from New York Orjinal DVD 1 Adet Metallica - S&M Orjinal DVD ve Bir Adet Tertemiz Az Kullanılmış Sony D-EJ785 Discman. Resmi : (Discmanin içinde orjinal kulaklığı , 2 tane kendi şarjlı pili , şarz cihazı dahildir) Pazarlık Yapılır. Alacak kişi izmirden olursa sevinirim. Bana fiyat teklif ederseniz sevinirim. P.s : Metallica S&M normalde 55 milyon , Dt Scenes from new york normalde 35 milyon.[Bu mesaj Insomnia tarafından 06 Nisan 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 dt ye talibim ne kadar istiyosun?[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 beni icq veya msn den bulursan konuşabiliriz dostum Icq : 7854412 Msn : [email protected] [Bu mesaj Insomnia tarafından 07 Nisan 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar