hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 trial bir hesabım var cd-key i entegre ettim hesaba ama trial hala hesap.onu kapatmak için bir komut vardı trial ı neredeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 nasıl kapanıyor bu trial beyler prolardan bir yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 level sınırı vs duruyor mu şu anda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 20lvl sınırı var sanırım birazdan o sınıra yaklaşacağım hesap classic olarak gözüküyor acc management ta,ancak oyun içinde hala trial ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 billing support-web form da da,security block ta ki resim gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 benzer bi sorun bi arkadasa oldu acc ile siteye girdiğinde normal hesap olarak goruluyordu oyun icinde trial olarak duruyordu whisper atamıyordu banka odemesi tamamlandıktan sonra acıldı(normalde para cekilde 1 gun sonra mail geldi aktif oldu sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Trialden normale geçirmekte sorun yaşanıyor bazen. Blizzard'a mail atarak kaldırabilirsin aksi halde 10 günlük trial süresinin beklenilmesi gerekebiliyor standart halin devreye girmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 dün öglen gibi mail attım bugun hala cevap gelmemis tahmini ne kadar surede cevapliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tamam hesabı düzeltmişler ama bi mail falan bekliyordum ben private uo serverı denginde iş yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Cevap maili bize de atmamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar