Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet kornerlerde challenge gk baya iş yapıyor. 19-20 jumping' li 1.95 lik iki kuleyi kalecinin üzerine gönderiyorsun, çatur çutur gol atıyorlar. Faul olayına gelince hiç denk gelmedim diyebilirim.
Mesaj tarihi:
challenge gk dışındakileri isterseniz alayını lurk outside area yapın hiç farketmiyor. golü atan 6 yard box daki uzun boylu oyuncunuz çünkü. chelsea ile şu anda bu sezonki 36. korner golümü attım.
Mesaj tarihi:
abi hepsine ayrı ayrı adam vericeksin bunun kaçarı yok :D

6 adamım ceza sahası içinde , biri lurk , bir diğeri de short option.. 2 adam da geride.. budur.
Mesaj tarihi:
2 takım birden sahip oluyor oyuncuya. ama birinde oynuyabiliyor. onu anlaşmada belirliyosun.

co-owner durumda bir oyuncu almak istersen, 2 takımıda teklifte bulunman lazım. değerini yarı yarıya paylaştırabilirsin.

sadece biri kabul etmezse yada anlaşamazsan o takımla oyuncuyuda alamıyorsun.

bir nevi yatırım. sözleşme bitince 2 tarafta belirli tekliflerde bulunuyor ve yüksek teklifi veren oyuncuyu alıyor.

misal a takımı ile b takımı c oyunsuna sahip. a takımı 2m önerdi, b takımı 2.5m önerdi. b takımı oyuncuyu alıyor, a takımıda onun önerdiği 2.5m i alıyor.

ama 2 tarafta biz böyle iyiyiz seneye teklif yapıcaz diyebiliyor.

edit: kötü yanı karşı takımın teklifini bilemiyosun. yani seninki ile aynı anda açıklanıyor ve fazla öneren alıyor.
Mesaj tarihi:
cm 4 zamanı sanırım parma'nın başındayım. adriano parma'da ama inter co-owner. sene sonunda teklifler verilcek bendede 1m$ butce kalmıs. verdim butun paramı inter teklif yapmadı 1m$a adriano yu transfer etmiştim :D
Mesaj tarihi:
evet o zamanlar öyleydi :) bende parma ile kariyer yapıyodum :p

benm rekorum tuncaydı. fenerden manu ya gitmişti. 1 sene sonra kiraladım west ham'a şampiyon olduk. sezon sonu da 650k ya almıştım manudan.
Mesaj tarihi:
sofian feghouli'yı(tam olarak nasıl yazılıyor bilmiyorum) aldım baya potansiyelli iyi bir oyuncu değeride 7 milyon euro kadar.napaoli co-owner için 25 milyon avro teklif etti.şimdi ben bunu kabul etsem benim adam napolide mi oynucak bi dahaki teklife kadar?
Mesaj tarihi:
databasenin büyüklüğü oyunun hızını etkiliyor mu?databasesi large olan bi oyun açtım ve diğer oyunuma(medium database) göre daha yavaş geçiyormuş gibi geliyor bana?
Mesaj tarihi:
Razu said:
databasenin büyüklüğü oyunun hızını etkiliyor mu?databasesi large olan bi oyun açtım ve diğer oyunuma(medium database) göre daha yavaş geçiyormuş gibi geliyor bana?

etkiler tabi. Pc sağlam değilse yavaşlar . Hele 5-6 lig birden açta göresin :)
Mesaj tarihi:
9.0.3ten sonra 3lü savunma oynatabiliyorum , çok mesudum.

senelerdir cm/fm en çok 3lü savunmanın futbolundan zevk almışımdır , sonunda taktiğimi oturtabiliyorum.

yaşasın FM
Mesaj tarihi:
bi kanat WB , savunma yaparken 4lüye dönüyor zaten , yapay zeka saolsun akıllanmış.

orta sahanın birisi de baya bi defansif. gayet güzel gidiyor şimdilik.. ama tabi takım iyi , oyuncular uygun olması lazım.

3lü savunma oynıyamaz öle kolay kolay her takım , 4lü oynamaktan daha zor - ki bence bu sebepten 3lü savunma tarih olmaya yüz tutuyor (bkz. beşiktaş ancak belirli seviyede ve uygun oyuncu bulabilince başladı oynamaya)
Mesaj tarihi:
Foggia ile ilk sezonu tamamladım. Ligi 15. bitirdim param da oldu ama yeni sezon başında en iyi oyuncularım büyük takıma gitmek istiyorum diye ayaklandı. Para var ama doğru dürüst adam gelmiyor. Gelse de maaşını veremiyorum. Kilit oyunculara bile en fazla 25k maaş teklif edebiliyorum. Benim için bu sezonun flaş transferi beleşe Bursasporlu Sercan' ı kapmam oldu.

Bu arada Gana' dan ayrılıp A.B.D.' nin başına geçtim. Daha derli toplu bir takım görüntüsü var.
  • Yeni Oluştur...