Baalzebul Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Evet kornerlerde challenge gk baya iş yapıyor. 19-20 jumping' li 1.95 lik iki kuleyi kalecinin üzerine gönderiyorsun, çatur çutur gol atıyorlar. Faul olayına gelince hiç denk gelmedim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 BiTcH_oFBaT said: efe futbol master olmuş. vay vay vay abi fmlive bağımlısı oldum onun için yoksa fm09'u 3 kere falan oynadım sadece denemek için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yoksa diosn armin gibi alfabetik sıraya göre hazırlarım kadroyu dsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ahah yok ben hex kodlarına göre yaparım asdfs, iranlı napıyo ya görüşüyo musunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 challenge gk dışındakileri isterseniz alayını lurk outside area yapın hiç farketmiyor. golü atan 6 yard box daki uzun boylu oyuncunuz çünkü. chelsea ile şu anda bu sezonki 36. korner golümü attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 near post flick on'la arkada direğe koşmakta işe yarıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 abi hepsine ayrı ayrı adam vericeksin bunun kaçarı yok :D 6 adamım ceza sahası içinde , biri lurk , bir diğeri de short option.. 2 adam da geride.. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Silphatos said: ahah yok ben hex kodlarına göre yaparım asdfs, iranlı napıyo ya görüşüyo musunuz :D hee her haftasonu içmeye gidiyoruz dasdsa ingiltereye gitti diye bir rivayet vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 vayvayvayvayvay maaşlı oyuncu olmaya gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 italya ligindeki co-owner olayını açıklıyabilcek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 2 takım birden sahip oluyor oyuncuya. ama birinde oynuyabiliyor. onu anlaşmada belirliyosun. co-owner durumda bir oyuncu almak istersen, 2 takımıda teklifte bulunman lazım. değerini yarı yarıya paylaştırabilirsin. sadece biri kabul etmezse yada anlaşamazsan o takımla oyuncuyuda alamıyorsun. bir nevi yatırım. sözleşme bitince 2 tarafta belirli tekliflerde bulunuyor ve yüksek teklifi veren oyuncuyu alıyor. misal a takımı ile b takımı c oyunsuna sahip. a takımı 2m önerdi, b takımı 2.5m önerdi. b takımı oyuncuyu alıyor, a takımıda onun önerdiği 2.5m i alıyor. ama 2 tarafta biz böyle iyiyiz seneye teklif yapıcaz diyebiliyor. edit: kötü yanı karşı takımın teklifini bilemiyosun. yani seninki ile aynı anda açıklanıyor ve fazla öneren alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 cm 4 zamanı sanırım parma'nın başındayım. adriano parma'da ama inter co-owner. sene sonunda teklifler verilcek bendede 1m$ butce kalmıs. verdim butun paramı inter teklif yapmadı 1m$a adriano yu transfer etmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 evet o zamanlar öyleydi :) bende parma ile kariyer yapıyodum :p benm rekorum tuncaydı. fenerden manu ya gitmişti. 1 sene sonra kiraladım west ham'a şampiyon olduk. sezon sonu da 650k ya almıştım manudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 aldım valla kartalsporu. canavar gibide top oynuyo cocuklar. hedef şampiyonlar ligi şampiyonlugu (H) :P zaten chp de aldı kartal'ı. ooh tutamazlar bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sofian feghouli'yı(tam olarak nasıl yazılıyor bilmiyorum) aldım baya potansiyelli iyi bir oyuncu değeride 7 milyon euro kadar.napaoli co-owner için 25 milyon avro teklif etti.şimdi ben bunu kabul etsem benim adam napolide mi oynucak bi dahaki teklife kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Teklif sayfasında yazıyor kimde oynayacağı ve değiştirebiliyorsun. Tabi karşı taraf kabul ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 databasenin büyüklüğü oyunun hızını etkiliyor mu?databasesi large olan bi oyun açtım ve diğer oyunuma(medium database) göre daha yavaş geçiyormuş gibi geliyor bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bu oyunun maç motoru tam bi gerizekalı. az yavaş izleyince gözüküyor mahalle maçında böyle hatalar yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Razu said: databasenin büyüklüğü oyunun hızını etkiliyor mu?databasesi large olan bi oyun açtım ve diğer oyunuma(medium database) göre daha yavaş geçiyormuş gibi geliyor bana? etkiler tabi. Pc sağlam değilse yavaşlar . Hele 5-6 lig birden açta göresin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 2gb ram 2.00 ghz işlemci var,8 nation 10 lig açık large database olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bi halta yaramıyor sanki 3d maç motoru. 2d iyiydi be. yada bana öyle geliyor. alışmış kudurmuştan beterdir hesabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 9.0.3ten sonra 3lü savunma oynatabiliyorum , çok mesudum. senelerdir cm/fm en çok 3lü savunmanın futbolundan zevk almışımdır , sonunda taktiğimi oturtabiliyorum. yaşasın FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 abi 3lü savunmayı nası oturtuyon nası kanatlardan delip geçmiyolar seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bi kanat WB , savunma yaparken 4lüye dönüyor zaten , yapay zeka saolsun akıllanmış. orta sahanın birisi de baya bi defansif. gayet güzel gidiyor şimdilik.. ama tabi takım iyi , oyuncular uygun olması lazım. 3lü savunma oynıyamaz öle kolay kolay her takım , 4lü oynamaktan daha zor - ki bence bu sebepten 3lü savunma tarih olmaya yüz tutuyor (bkz. beşiktaş ancak belirli seviyede ve uygun oyuncu bulabilince başladı oynamaya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Foggia ile ilk sezonu tamamladım. Ligi 15. bitirdim param da oldu ama yeni sezon başında en iyi oyuncularım büyük takıma gitmek istiyorum diye ayaklandı. Para var ama doğru dürüst adam gelmiyor. Gelse de maaşını veremiyorum. Kilit oyunculara bile en fazla 25k maaş teklif edebiliyorum. Benim için bu sezonun flaş transferi beleşe Bursasporlu Sercan' ı kapmam oldu. Bu arada Gana' dan ayrılıp A.B.D.' nin başına geçtim. Daha derli toplu bir takım görüntüsü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar