Reksa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 catlikethiief said: bursayı aldım 15.sıraya demir attım oyundan sogudum naptysam olmuyor yahu D: imdat!! sen bana sorunlarını söyle ben sana dermanını bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 catlike istifa! catlike istifa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 :'( anlamadm ya şanstır belkide hiçbi fm cm serisinde bu kadar başarısız olmamıştım :(1 de 1 abi yok yenemiyorum %90 1de1 yapıp 1 -0 yeniyo adamlar hangi takım olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 azmoya söyle onda olmuyomuş öle şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 fener olunca alexi sol beke önderi sağ açığa koysam bile maç kazanıyo takım namağlup yenilmiyo bile ama en mükemmel taktiği yapsamda takıma göre ufak takımlarla hçbşey yaplmıyor :/ ama hala oynuyorum ? NEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sorun nerde? takım diziliş ve eksik gördüğün bölgeleri yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kadrom nası la, fml gerçi ama olsun. tuncay'ı 2.5m'a kakaladım ki burada adebayor, martins falan 2m altına gidiyor yani en yüksek transfer şu an 3.6 ile torres öyle düşünün. vurgun yani 2.5 tuncay için sfddf. o parayla adam ettim işte takımı biraz gerçi top20'deyim hep ama şu an hedef ilk 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bayadır bakmıyodum buralara ama çok dert yanılmış acaba ben büyük takımla oynadığım için mi bu kadar kolay geldi? gerçekten bilmediğim için soruyorum çok iddialı olduğum bir oyun değil fm Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Yeni cıkan oyuncular ne kadar abartılmış lan. Yani bazı oyuncular var herşeyi 20 ile oyuna giriyor. E haliyle bizde alıyoruz.... bokuda cıkıyor ben almassam rakibim alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 türkiye liginde 3 büyüklerden birini alıp oyuna kolay zor demek pek mantıklı değil. gs ve fb , türkiye liginde easy mode sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 şl de yarı finaldeyim btw orda 24 maçtır yenilmemezliği göstermek istemiştim... O.Lyon ile eşleştim grupta beni 2 kere yenip lider olarak çıkmışlardı üzerimden bakalım bu sefer rövanşı alabilicek miyim :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bi türlü zevk alamadım şuı oyunda türkiye liginde oynamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bende sevmiyorum aslında tsl'yi pek ama ev arkadaşımla multi oynuyoruz o da tsl istedi o yüzden çok da bişey diyemedim :) normalde ingiltere ligi seviyorum ama burdaki çoğu insan underdog takımla oynamayı seviyor ben o kadar sevmiyorum o işi... Yani ManU ile de oynamıyorum ama 3.ligden takım alayım sürüneyim işi hoşuma gitmiyor çok :) Man City favori takımım mesela :D edit:jose sosa demin kornerden gol attı şoktayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 benim hoşuma giden şey futbolcu keşfetmek , onu da türkiye liginin maksimum 160 palı regenleriyle pek yapamıyorsun.. fransa ligi güzeldir bu arada , underdog oynamayı sevmiyorsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 alıcaksın hellas veronayı çıkıcaksın ikinci lige sonra orda sürünceksin bi kaç sene belki 1. lige çıakrsın sonra : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ben transfer olayını beceremedim scoutlarım adam gibi oyuncu bulamıyo türk oyuncularada astronomik rakamlar istiyo millet bursadan sol bek alcam adamalr 4m falan istiyo:P nası yapıyosunuz siz bu işleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Demin olan saçmalıktan sonra fiyatlara bakmıyorum artık lincolnü 26M'a aldı R.Madrid hayatımda böyle kazık atmadım atamam :D:D Eğer para sıkıntısı çekiyorsan büyük takımlardan yedek oyuncuları kiralamayı deneyebilirsin benim bulduğum en iyi çözüm o oldu. Birde anadolu takımları da önemli oyuncularını ucuza bırakmıyor maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 lan oyun çöktü ne güzel oynuyodum zaten maçlar 20 saatte geçiyo tüm keyfim kaçtı 2008 oynıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 2007 oyna madem eski oynıycaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bilmiyorum bence 2009 gayet güzel ama illa eski bir şey oynayacaksan 2008 daha iyi gibi 2007' den. Ciddi anlamda aralarında hız farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 2007nin maç motoru , rakip AIsi ve regenleri çok çok daha iyi.. özellikle 2008in regenleri yüzünden uzun süreli oyun oynamak çok kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 taktiği oturttuktan sonra man city deniyecem merak ediyorum nasıl performans vericek takım :) tüpçüden hayır görmüyoruz petrolcüden hayır gelicek mi bakalım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 2008 aynı bokun laciverti 2007 oyna bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bursa ile küme düştüm :S son maça kalan umutlar 80 de gol attım 81 de yedim 83 te attım 90 da yedim umutlar bitti :/ resign oldum ortak kariyerde rezil oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 newcastle'da geçirdiğim başarılarla dolu 1.5 sezon sonunda scolari'nin kovulmasıyla chelsea' nin başına geçtim. bana güvenen abrahamovic' e buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar