Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
catlikethiief said:
bursayı aldım 15.sıraya demir attım oyundan sogudum naptysam olmuyor yahu D: imdat!!

sen bana sorunlarını söyle ben sana dermanını bulayım.
Mesaj tarihi:
fener olunca alexi sol beke önderi sağ açığa koysam bile maç kazanıyo takım namağlup yenilmiyo bile ama en mükemmel taktiği yapsamda takıma göre ufak takımlarla hçbşey yaplmıyor :/ ama hala oynuyorum ? NEDEN
Mesaj tarihi:

kadrom nası la, fml gerçi ama olsun.
tuncay'ı 2.5m'a kakaladım ki burada adebayor, martins falan 2m altına gidiyor yani en yüksek transfer şu an 3.6 ile torres öyle düşünün. vurgun yani 2.5 tuncay için sfddf. o parayla adam ettim işte takımı biraz gerçi top20'deyim hep ama şu an hedef ilk 5.
Mesaj tarihi:

Bayadır bakmıyodum buralara ama çok dert yanılmış acaba ben büyük takımla oynadığım için mi bu kadar kolay geldi? gerçekten bilmediğim için soruyorum çok iddialı olduğum bir oyun değil fm
Attached files
Mesaj tarihi:
şl de yarı finaldeyim btw orda 24 maçtır yenilmemezliği göstermek istemiştim... O.Lyon ile eşleştim grupta beni 2 kere yenip lider olarak çıkmışlardı üzerimden bakalım bu sefer rövanşı alabilicek miyim :DD
Mesaj tarihi:

Bende sevmiyorum aslında tsl'yi pek ama ev arkadaşımla multi oynuyoruz o da tsl istedi o yüzden çok da bişey diyemedim :) normalde ingiltere ligi seviyorum ama burdaki çoğu insan underdog takımla oynamayı seviyor ben o kadar sevmiyorum o işi...
Yani ManU ile de oynamıyorum ama 3.ligden takım alayım sürüneyim işi hoşuma gitmiyor çok :) Man City favori takımım mesela :D

edit:jose sosa demin kornerden gol attı şoktayım :)

Mesaj tarihi:
benim hoşuma giden şey futbolcu keşfetmek , onu da türkiye liginin maksimum 160 palı regenleriyle pek yapamıyorsun..

fransa ligi güzeldir bu arada , underdog oynamayı sevmiyorsan :)
Mesaj tarihi:
ben transfer olayını beceremedim scoutlarım adam gibi oyuncu bulamıyo
türk oyuncularada astronomik rakamlar istiyo millet
bursadan sol bek alcam adamalr 4m falan istiyo:P
nası yapıyosunuz siz bu işleri :P
Mesaj tarihi:
Demin olan saçmalıktan sonra fiyatlara bakmıyorum artık lincolnü 26M'a aldı R.Madrid hayatımda böyle kazık atmadım atamam :D:D

Eğer para sıkıntısı çekiyorsan büyük takımlardan yedek oyuncuları kiralamayı deneyebilirsin benim bulduğum en iyi çözüm o oldu. Birde anadolu takımları da önemli oyuncularını ucuza bırakmıyor maalesef :(
Mesaj tarihi:
taktiği oturttuktan sonra man city deniyecem merak ediyorum nasıl performans vericek takım :)

tüpçüden hayır görmüyoruz petrolcüden hayır gelicek mi bakalım X(
Mesaj tarihi:
newcastle'da geçirdiğim başarılarla dolu 1.5 sezon sonunda scolari'nin kovulmasıyla chelsea' nin başına geçtim.

bana güvenen abrahamovic' e buradan teşekkürlerimi sunuyorum.
  • Yeni Oluştur...