funq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ya tek tek buldum da hepsini uğraşamam, sezon başlarken beşiktaşta sormuştu napalım diye, bunda sormadı sezon ortası olduğundan, toplu nasıl o mühim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 her reserve maçı öncesinde soruyor olması lazım , saçma bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 BiTcH_oFBaT said: toplu seçme olayı var onuda söyleyeyimde :) windowsta toplu seçin gibi üstteki bir oyuncuyu seç , en alttaki oyuncunun üstüne shift + left click hokus pokus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 en basit yolu düşünmemişim hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 evet. shift click :D bende reserve'ye gönderdim nasıl geri getiricem offf derken keşfettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 önceki mesajlarda da bahsettiğim gibi sezon ortasında juventus'un başına geçtim beşiktaşı bırakıp, şimdi bir scouting olayında beşiktaş'ın scout'u ufuk pak'ı kullandığımı yazıyor oyun :D http://img357.imageshack.us/img357/6730/78614894gp9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Şimdi, bu FM GENİE Scout 09 yükledim. Bu programa göre Rüştü Türkiye'de ki en iyi kaleci.PA 170 CA 130 fakat neden bende çok kötü ? Defansımmı sorunlu acaba. 8 yabancı oyuncum var. Bobo yu satıp kalede mi kullansam kontejyanı ? Çözüm bulamıyorum. İlkyarı bitti oyunumda ikinci yarıyı başlatamıyorm bu yüzden.İyi transferler yapmam gerek yoksa şampiyonluğu göremeyiz. Gerçi şimdi alacağım çoğu kaleci uefa da oynayamayacak.Lig şampiyonluğunu çok önemsemiyorumda uefada yarı final final hedefim var. her ne kadar gruptan zor çıktıysamda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 münazara said: Şimdi, bu FM GENİE Scout 09 yükledim. Bu programa göre Rüştü Türkiye'de ki en iyi kaleci.PA 170 CA 130 fakat neden bende çok kötü ? ability grafiği şöyledir: _ (Potential Ability) _ _ _ _ _ _ _ _ Sonuç olarak rüştü de artık dede olduğu için current yani şu an ki yetenekleri potansiyelinden oldukça uzakta.. of çizemedim n şeklinde bir yaydı tepe noktası potential abilitydi. amaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kulbilge almıştım rüştü'yü eziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 arkdşn oyununda kocaeli regen adam almş 2010 1.96 forvet next ibrahimovic adam 19 yaşnda ve özellkleri efsane herşey min 16 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 fml'de tuncay silkiyor valla herkesi, serverın gol kralı şu an sdafd, fm'de bu yıl böyle mi? 299 gol gg tuncay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 daha ne isterim http://img205.imageshack.us/img205/5041/30625205ul0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 efsane bi harekette bulundum az önce. 2 oyuncu değişikli yapmıştım. yeni girenlerden biri sakatlandı. gittim forveti çıkartıp orta saha oyuncusu soktum sakatlanının yerine kimseyi almadım ve 10 kişi oynamaya başladım. epic fail ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hamachi'den oynanıyo mu? nasıl oluyo oluyosa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 orjinal alinca daha guzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Heh he :) Newcastle'ı Khalid Al Hadji adlı sevgili başkanımın almasıyla parayı buldum ve deli kadrom oldu. Altyapı falan her tesisi süper yaptım, bütün staffı yeniledim imba oldu. Bi yığın genç yetenek var altyapıda harika, daha da buluyo scoutlarım. İlk sezon 2. oldum şu an liderim sona yaklaşıyoruz. CL'de çeyrek finale çıkmak üzereyim grupları 6da 6yla geçtim :) Carling Cup'ta finalde Arsenal'e yenildim, Community Shield'ı aldım Manchester'dan. FA Cup'ta da şu an çeyrek finalde rakip Arsenal. Öyle işte çok eğleniyorum, takımda 91li adam banko oynuyo falan wonderkid dolduruyorum takımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hamachi oluyomuş, güzel oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 oyun bu sene, pek iyi değil. hiç oynayasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 oyun bayagi iyi, sen yetersizsin sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 fsjhfsfa ayıp ettin azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Oyun baya iyi ama be, Azmo haklı gibi sanki (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ben oynamaktan sıkıldım sanırım böyle açıklayabiliriz oyuna bok atmanın bi manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bende çok zevkle oynamıyorum yalnız. oyundan sıkılmışım biraz. bide çoğu wonderkid inanılmaz nerf yemiş yani. hamachiden oynanıyor. biz arkadaşla oynuyoruz :) akşamları boş zamanı olan arkadaşlarla da oynuyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 beşiktaş ile başladım, ilk sezon şampiyon oldum, avrupada save/load yaparak uefa finali oynadım, ikinci sezonun başlarında juventus'tan teklif geldi oraya geçtim, onları şampiyon yaptım, avrupadan elendim, şimdi fav. club'ım olan barcelona'dan guardiola'nın ayrılacağı söylentileri, beni alacakları söylentileri var, 3. sezona onun heyecanıyla başladım.. yani aynı takımla sürdürmeye çalışmak sıkıyo olabilir, maceralara atılın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Premier lig'de 48 maçlık yenilmezlik serimi hakemin rezil kararlarıyla son dakka golünü atan Manchester City bozdu :( Ama 59 maç üstüste gol attım ve devam ediyorum. İnanılmaz bi performans valla ben bile şaşırıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar