Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya tek tek buldum da hepsini uğraşamam, sezon başlarken beşiktaşta sormuştu napalım diye, bunda sormadı sezon ortası olduğundan, toplu nasıl o mühim
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
toplu seçme olayı var onuda söyleyeyimde :)

windowsta toplu seçin gibi

üstteki bir oyuncuyu seç , en alttaki oyuncunun üstüne shift + left click

hokus pokus
Mesaj tarihi:
önceki mesajlarda da bahsettiğim gibi sezon ortasında juventus'un başına geçtim beşiktaşı bırakıp, şimdi bir scouting olayında beşiktaş'ın scout'u ufuk pak'ı kullandığımı yazıyor oyun :D

http://img357.imageshack.us/img357/6730/78614894gp9.jpg
Mesaj tarihi:
Şimdi, bu FM GENİE Scout 09 yükledim. Bu programa göre Rüştü Türkiye'de ki en iyi kaleci.PA 170 CA 130 fakat neden bende çok kötü ?
Defansımmı sorunlu acaba.

8 yabancı oyuncum var. Bobo yu satıp kalede mi kullansam kontejyanı ?
Çözüm bulamıyorum.

İlkyarı bitti oyunumda ikinci yarıyı başlatamıyorm bu yüzden.İyi transferler yapmam gerek yoksa şampiyonluğu göremeyiz.

Gerçi şimdi alacağım çoğu kaleci uefa da oynayamayacak.Lig şampiyonluğunu çok önemsemiyorumda uefada yarı final final hedefim var. her ne kadar gruptan zor çıktıysamda =)
Mesaj tarihi:
münazara said:
Şimdi, bu FM GENİE Scout 09 yükledim. Bu programa göre Rüştü Türkiye'de ki en iyi kaleci.PA 170 CA 130 fakat neden bende çok kötü ?

ability grafiği şöyledir:

_ (Potential Ability)
_ _
_ _
_ _
_ _

Sonuç olarak rüştü de artık dede olduğu için current yani şu an ki yetenekleri potansiyelinden oldukça uzakta..

of çizemedim n şeklinde bir yaydı tepe noktası potential abilitydi. amaan
Mesaj tarihi:
efsane bi harekette bulundum az önce. 2 oyuncu değişikli yapmıştım. yeni girenlerden biri sakatlandı. gittim forveti çıkartıp orta saha oyuncusu soktum sakatlanının yerine kimseyi almadım ve 10 kişi oynamaya başladım. epic fail ötesi
Mesaj tarihi:
Heh he :)

Newcastle'ı Khalid Al Hadji adlı sevgili başkanımın almasıyla parayı buldum ve deli kadrom oldu. Altyapı falan her tesisi süper yaptım, bütün staffı yeniledim imba oldu. Bi yığın genç yetenek var altyapıda harika, daha da buluyo scoutlarım. İlk sezon 2. oldum şu an liderim sona yaklaşıyoruz. CL'de çeyrek finale çıkmak üzereyim grupları 6da 6yla geçtim :)

Carling Cup'ta finalde Arsenal'e yenildim, Community Shield'ı aldım Manchester'dan. FA Cup'ta da şu an çeyrek finalde rakip Arsenal. Öyle işte çok eğleniyorum, takımda 91li adam banko oynuyo falan wonderkid dolduruyorum takımı :)
Mesaj tarihi:
bende çok zevkle oynamıyorum yalnız. oyundan sıkılmışım biraz. bide çoğu wonderkid inanılmaz nerf yemiş yani.

hamachiden oynanıyor. biz arkadaşla oynuyoruz :)

akşamları boş zamanı olan arkadaşlarla da oynuyabilirim
Mesaj tarihi:
beşiktaş ile başladım, ilk sezon şampiyon oldum, avrupada save/load yaparak uefa finali oynadım, ikinci sezonun başlarında juventus'tan teklif geldi oraya geçtim, onları şampiyon yaptım, avrupadan elendim, şimdi fav. club'ım olan barcelona'dan guardiola'nın ayrılacağı söylentileri, beni alacakları söylentileri var, 3. sezona onun heyecanıyla başladım..

yani aynı takımla sürdürmeye çalışmak sıkıyo olabilir, maceralara atılın :D
Mesaj tarihi:
Premier lig'de 48 maçlık yenilmezlik serimi hakemin rezil kararlarıyla son dakka golünü atan Manchester City bozdu :(

Ama 59 maç üstüste gol attım ve devam ediyorum. İnanılmaz bi performans valla ben bile şaşırıyorum :)
  • Yeni Oluştur...