dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 klasik klasik.. bazen 2defans bırakıp diğer ikisini wb olarak yandan alıyorum ama. beraberlikte son 10dakika falan neschmasnyi (böle mi lan?) ve nicky hunt ile hızlı top yapabiliyorum. bir de yem olarak geri koşan bi striker koyduğunda (topu iyi pas yapan bi arkadaş. killer ball atıyor içeriye) defansı üzerine çekip öbür forvete yer açıyor kale önünde.. ama sadece son 10dakika falan.. yok feci gol yiyor :) tabii bu arada sezonları ilerlettik ve bi sürü genç transfer edip bolton'u küçük güney amerika yapıverdim. şampiyonlar liginde inter'i falan devirdik. gruptan çıktık vs. kardeşimle beraber oynuyoruz, taktiklerde çılgın atıyoruz beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Arkadaşlar bloga bi yazı yazdım.Alt lig takımları nasıl adam edilir diye siz de biraz yardım ederseniz daha bol ve işe yarar şeyler yazmak istiyorum çünkü benimki biraz genel kaçtı gibi Alt Lig Takımları Nasıl Adam Edilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar