bega Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 efet her seyi yaptim en sonundayim ama bitiremiorum :( dua eden priest tarzindaki adamlari mi once oldurmek gerekio? nooolur yardim kafayi siyircam yoksa[signature][hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 hangisi? expansion degil normal oyunmu? yillar gecti ben bitireli heralde, nostalji yasadim bir an :) maugrim miydi bisiy vardi yaratik, creator race den. orda bir grup minik rahip olmasi lazim. basit bir iki buyude oluyor onlar. wail of banshee isini gorur sanirim. yoksa ok aticaksin artik. bu arada familiar in henchman in neyin varsa hepsini o bas yaratigin ustune sal. sen de worshipper lari oldurunce ona donup saldir. bitiyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 evet normal oyun.. 2 haftadir ugrasiyorum da :) o rahiplerin kimisine buyu islemio kilicla filam oldurmek gerekio.. her seferinde basima gelio, son iki tane kalio o maugrim midir nedir time stop yapip bilimim tum hayvanlarimi ve henchmanciimi olduruyo. biktim artik iskence gibi gelmeye basladi[signature][hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 buyu islemeyenlerin yanina bir yaratik summon et. hatta direk yaratigi summon et sonra buyu yapmaya basla.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 oldu heralde?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 daha olamadi. sinavlar munasebetiyle bilgisayarin yanina yaklasmam yasak haftasonu insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar