OhtarNall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ben de bu oyunu oynayayım diyorum ama orjinalini nerden bularim? biraz aradım ama bulamadım(ankara). ayrıca orjinal oyun kaç para? biraz internetten baktığım kadarıyla bikaç versiyonu mevcut. Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark falan gibi. hangisi alıcam? bi şey daha sorayım: diablo ile kıyaslandığında sizce nasıl bi oyun bu Neverwinter Nights...[hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Neverwinter Nights asil oyun. Shadows of Undrentine ve Hordes of underdark expansion pack ler. Ilk once Neverwinter Nights aliyosunuz yani. Diablo ile alakali bir oyun degil tur olarak. Daha cok Baldur's Gate ve Icewind Dale ile kiyaslanabilir. Gayet guzel bir oyun.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 OhtarNall akm migros daki d&r da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: maxSEPHIROTH, 11 January 2004 17:11 tarihinde demiş ki: herkesi aktif olan nwn sunucumuza beklerız arkadaslar. http://nwn.mix.gen.tr nwn1.mix.gen.tr siteden okuduğumu yanış anlamadıysam sanırım oyunun orjinalini alana dek beklemem gerekecek :([signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yannış anlamışın[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bende orjinal nwn yok girebilirmiyim server a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 suna bir açilkil getirebilirmisiniz...okudum ama sanirim orjinal cdler lazim....çünkü bioware den kayit olamam gerekiyor.client dosyalari falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 gerci bunun baska yollari da var. hm.. neyse.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 your cd key is unautorized diyor nasil halledebilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ??? mail attim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 msn messenger a gel demeye calisiyor bence :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar