KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ankarada olupta elinde US client i olan var mı ? arabayla nerede olursanız olun gelir alırım
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 closed beta client la oyun patch lenip, oynayabilen var mi, onay istiyoruz.
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 draedan said: closed beta client la oyun patch lenip, oynayabilen var mi, onay istiyoruz. Closed Beta Client ile bugun denedim yeni aldigim account la, you are missing big files , bastan kurun dedi. Closed beta client ile kurup da oynayabilen var mi, yardim rica ediyorum bu konuda.
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yani oynayan herkes open beta client i indirdi de oynuyor, oyle mi ? reinstall etmis olmama ragmen, ayni sorunu verdi.
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yani bir cogumuz öyle ama cb ile oynayan var bildigim kadarı ile.
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ayni sorunu yasayanlari buldum ama henuz cozume ulasamadim maalesef. Varsa closed beta client kullanan, bir el atsa guzel olurdu.
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 istanbul - besiktas-ulus-ortakoy-etiler civarinda olup da EU BEta open client i olan var mi, ipod la gelip cekeyim :D karsilik olarak dvd, oyun vs buluruz bir cagresini (:P)
draedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=81217 direct download, megaupload dan. EU OPEN BETA CLIENt
Venator Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 EU olduğuna bunun emin misin? Fileplanet'tn acı çekmeyin diye buraya koydum demiş, fileplanet'dan indirilen client US, EU değil.
draedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Venator said: EU olduğuna bunun emin misin? Fileplanet'tn acı çekmeyin diye buraya koydum demiş, fileplanet'dan indirilen client US, EU değil. olabilir, pardo, fileplanet dakinin sirf us oldugundan haberim yoktu.
Öne çıkan mesajlar