KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ankarada olupta elinde US client i olan var mı ? arabayla nerede olursanız olun gelir alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 closed beta client la oyun patch lenip, oynayabilen var mi, onay istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 draedan said: closed beta client la oyun patch lenip, oynayabilen var mi, onay istiyoruz. Closed Beta Client ile bugun denedim yeni aldigim account la, you are missing big files , bastan kurun dedi. Closed beta client ile kurup da oynayabilen var mi, yardim rica ediyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 haydeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yani oynayan herkes open beta client i indirdi de oynuyor, oyle mi ? reinstall etmis olmama ragmen, ayni sorunu verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yani bir cogumuz öyle ama cb ile oynayan var bildigim kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ayni sorunu yasayanlari buldum ama henuz cozume ulasamadim maalesef. Varsa closed beta client kullanan, bir el atsa guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 istanbul - besiktas-ulus-ortakoy-etiler civarinda olup da EU BEta open client i olan var mi, ipod la gelip cekeyim :D karsilik olarak dvd, oyun vs buluruz bir cagresini (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=81217 direct download, megaupload dan. EU OPEN BETA CLIENt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 EU olduğuna bunun emin misin? Fileplanet'tn acı çekmeyin diye buraya koydum demiş, fileplanet'dan indirilen client US, EU değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Venator said: EU olduğuna bunun emin misin? Fileplanet'tn acı çekmeyin diye buraya koydum demiş, fileplanet'dan indirilen client US, EU değil. olabilir, pardo, fileplanet dakinin sirf us oldugundan haberim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar