Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bir süredir sorayım diyordum da, fransızlar bu grubu yüceltiyor, çok seviyor , ne zaman müzik konulu bir laf edilse OOO BEBİŞÜMBÜLS diye girişiyorlardı. baktım gruba, adamlar ingiliz, hani fransayla ilgili bir kıyaklarını falan da bulamadım pek. nedir işin aslı ? tesadüfen orada tuttuğu için mi popüler yoksa başka bir mesele mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 la belle et la bête,ufak bir cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 doherty yüzünden meşhur o grup. aslında shambles değil de doherty diye bakılıyo o gruba. adam hangi gruba gitse durum böyle zaten. libertines daha hoş nedense. ekürisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hm : tatmin olmadım ama olsun tşkler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 aritra said: doherty yüzünden meşhur o grup. aslında shambles değil de doherty diye bakılıyo o gruba. adam hangi gruba gitse durum böyle zaten. libertines daha hoş nedense. ekürisi zaten. +1 libertines daha keyifli geliyor, smiths'in etkisinde olmaları buna neden sanırm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar