zebani200 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 arkdaslar biraz once deli bi loot dusurdum bi NS den bunu nekadar satarim 5mye falan gider mi? veya daha fazlaya?? http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=setandget&tp=57265&poll_id=0&category_id=19&warned=y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hevesin kırılmasın ama pek über değil bu. speedi çok güzel yanlız, belki o yüzden 250k civarı satabilirsin. tabi bu benim fikrim belki 1m verecek biri çıkar :)[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quenker Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 niye oyle diyosun abi bence cok basarili bi v. Lance en az 2-3m eder heralde [Bu mesaj quenker tarafından 04 Nisan 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya 680 max damagelisi satıldı bunun 1m a.[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Master Pikeman im yaklasik 2 aydir..inan bana cok sıradan bi lance bu..satamazsın bile.. :([signature][hline]KUTADGU BILIG-R.I.P - ECLİPSE Master Pikeman Teras Kasi Master Master Brawler Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 İnanma sen ona 1000 dmg alti mind fire dot u olmayan pike i begenmez :P[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Kahvehane Baskını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ehem.. bende onlardan sürüyle var.. :P[signature][hline]KUTADGU BILIG - ECLIPSE Master Pikeman Teras Kasi Master Master Brawler Fencer Blademaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar