Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 arkadaşlar bi konu açmştm kabloyla ilgili aldım kabloyu taktım TV ye TV'd görüntü var eyv ama ses yok,26" Vestel Plazma TV ses alamıyorum,ayrıca görüntüde çok küçük nerden ayarlamam gerekio bunları,ayrıca BS Playerde film izlerkende film gözkmüo BS playerda
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ayrıca bi ayarladım bşiler oldu demin masaüstü gözküodu TV de şmdi hç bi simge yok ama masaüstü resmim TV de gözküo noluo ya
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 DVI'dan HDMI'a çevirme kablosu kullanıyor musun?
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ekran kartına ses kartından (onboard ise anakarttan) kablo ile sesi aktarman gerekiyor diye biliyorum. ayrıca tv yi ikinci monitör olarak görcektir onunda çözünürlük ayarlarını yapabilirsin.
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hallettim abi çok saol
Öne çıkan mesajlar