Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rebel mi?? Imperial mı?? Neutral mı??

orcun_okm

Öne çıkan mesajlar

Kısa swg hayatım boyunca dinlediğim/okuduğum tüm rebel şikayetlerinde 'ama sizde at st var' ekolü var. Hayır zaten yazmış güzel insanlar at st bir st'ye yaramıyor diye inanmayan imperial olsun 9600 küsür fp kasıp alsın sonra essin amansız yeller gibi, koysun ekran görüntülerini o zaman diyelim ki hakikaten biz yapamamışız.
Bu arada rebel olup da 'canım 9600 fp ne ki' diyen gençler çıkacaktır, zira imperial oynamadıkları için faction point olayının ne büyük eziyet olduğunu tam olarak farkedememiş olabilirler. Sonuçta nedir yani 14-16 fp den bestine de 10 storm trooper kessen iki günde doğrultursun. Zavallı palet ayaklı st'ler ya da dark trooperlar 2222 ve iyi zırhlı bir tka tarafından yokedileceği için herhangi bir tehtid de mevcut değil.
Oysa zavallı bir imperial (hele insan değilse yazık ona) mission terminal den al geri dön rutiniyle delirmeden alması gerekiyor. Static rebel spawn'u var tabi de on tane spec force bilmemne ve üç tane taret var aynı yerde.

Hayır suç rebel oynayanda da değil ki, tasarımcıya dicen eşşek herifler crackdown dediniz, gazdan gaza koştuk eskisinden beter oldu, crackdown my ass diye haykırıcaksın ama biliyorsunuz SOE tasarımcıları Olimpos tanrısı ulaşmak imkansız.

Şöyle bir örnek vereyim bir baskında rebel detachment'ın dört tareti ve zilyon tane rebel trooper öldü, yarım saate taretler ve trooperlar dikilmişti. Gazoz kapağı ile değil fp ile ödeniyor onlar, hem de onbiner yirmibiner. Dedim long live emperor ama bunu covert dedim zira ortalık overt çakal doluydu, ince ince kaçtım oradan.

Ama rebel olan da imperial olan da candır, bizdendir yalan mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Esas problem rebel olup isyankarız cart curt triplere girip heryerde sivrilen adamlar niye overt gezmiyolar.Benim fikrime göre herkes daima overt olsun.Yemeyende neutral gezer.İnşallah günün birinde böle bişi yaparlar.[signature][hline]Yaw$ak = http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845
Sosyal ağlarda paylaş

guzel fikir hhe :) keske....

Yada mobil covert scanner droid fln yapicaklar istedin yerde cikarican rebel bulursan saldirabilican yoksa olmicak bu is ben baymaya basladim oyundan.

daha demin ciktim coronette buffsiz overt dolaniorum doc fln aradim yok neyse taklildim biraz arada tefli buffli biri gordum adam kacmaya basladi lol oha yani bukadar mi kendine guveni olmaz insanlarin.....(neyse onu da indirdim grup arkadasinida sonucu mrk edenlere :)

mobile covert scanner gelsin yazdim soe ye zaten :)[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunlar piyasaya çıkmadan önce sorumlu firmalar oyunun ne tip bir oyun olacağını söylerler, oynamayı düşünen o şartları kabul edip öyle oynamaya başlar. Full PvP yapmak isteyen kişiler, Shadowbane yada UO gibi pk ligin belli yerlerde playerların saldırıya açık olduğu oyunlar, yada RvR gibi meydan savaşları üzerine kurulu oyunlar (Daoc) oynarlar. Tutup SOE kalkip bu saatten sonra faction oyuncularini saldiriya açık yaparsa yada msar ın dediği gibi personel scanner ları açarsa en baştan bu oyunu pvp dışındaki özelliklerinden dolayı seçen insanları yüzüstü bırakmş olur ve bayaa bi oyuncu kaybeder.
No offense btw :P[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Even a Jedi could LD.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok da uğraşmalarına gerek yok aslında. Pvp'de fp haricinden en ufak bir şey kazansa insanlar bir anda ortalık gerçek bir civil war alanına döner. Çok değil, valla sırf kestiğin adamdan 500 kredi azalsa da banka hesabımıza geçse(ultima daki gibi) o bile bir heyecan katar. Hayır SWG gibi bir oyun tasarla, grafikleri, sesleri koy ama adam gibi pvp sistemi olmasın. Kötü tabi. Hani uçuk da olsa isterdim ki Shadowbane hesabı player buildingler yıkılabilseydi o zaman şenliği görürdük. Her server da iki ya da üç aşırı yoğun ve devamlı oyuncular tarafından korunan şehir olurdu ve onlara yapılan saldırılar da inanılmaz zevkli olurdu(tabi sonra ya evimi yıkmışlar diye insan isyan ederdi ama neyse).
Sosyal ağlarda paylaş

Müho oyunda battlefield kavramı diye bişi var ama ne yazıkki çalışmıyo.Buda demektirki oyun vaad ettiğini yapamamış pvp için oynayanları yüzüstü bırakmıştır.Ultimadaki işim PK idi ama gel görki üfürükten büyüler ölünce devamlı ağlayan tipler zevkimi kaçırdığı için swg'ye başladım şuan itibari ile swgde günlük rebel kesme sayım maximum 3.[signature][hline]Yaw$ak = http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845
Sosyal ağlarda paylaş

benim icin pvp eglencedir acikcasi. yarim saat sonra ne yapmisim kimi oldurmusum kime olmusum onu bile hatirlamam. ama kafayi cizip herseyi pvp ye endeksleyen adamlar varsa onlar icin ayri bir server acilmasi haklaridir diye dusunuyorum. bolece farkli istedikleri gibi bir oyun deneyimi yasayabilirler. ayrica bu surekli pvp isteyen, kisitli pvp isteyen ya da hic bulasmak istemeyen insanlar arasindaki gereksiz gerilimi dusurecektir.

zira surekli pvp ortami isteyen insanlar herseyi hak olarak goruyorlar. En azindan Turk oyuncularda gozlemim bu.

o yuzden ben bu kitlelerin olmadigi serverlarda kendi adima da rahat ederim. benim icin pvp haftada bir eglenceli bir iki kapismadan ibaret. olmasa da olur.

[Bu mesaj Namessar tarafından 03 Nisan 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla aglamasi gereken bi taraf varsa sanirim imperial lardir. Crackdown ciktigi publish te ise yaramadi bi sonraki publish de calismaya basladi. bu sayede en azindan espa kadaraa da storm tropper lar rebel lari overt edip ole adam gibi pvp yapabildik.

Rebeller icin espa kadaraa gibi sonsuz faction farm lar var. sonsuz spawn sonsuz fp.buna ragmen ortalikta adam gibi player base i yok. bi rebel commando spawn olur orda 4 tane stormtropper i catur catur yer. ama bi darktropper spawn olmaz.

Corellia da bi rebel hideout var dun gittim orda buluruz diye rebel bari onlari yeriz diye kimsecikler yok. turret lara daldim cogunu yedim 10 sn sonra spawn oldular. Ulan imperial hukmunun surdugu bir galaksi dusunun hic bi yerde imperial base leri olsun outpost lari olsun bole turret lar yok sahsen ben gormedim.

Adamlar ellerini kollarini salla sallaya dathomir imperial prison a giriyorlar faction puan yapiyolar bunu yapan 2 kisi 1 i tkm armor suz digeri head armor suz rifleman. icerde dort donuyorum recruiter bulayim diye yok ama ogreniyorumki orda hic recruiter olmazmis. Nasil bi mantik nasil bi olay soe icin lucas icin nasil bi utanctir bu.

Emperor's retreat e gelip ordaki imperial lari oldurenler. orda bile recruiter yok. zaten normal recruiter olan yerlerde rebeller onlarida olduruyor. ama bi imperial rebel recruiter ini olduremiyo maalesef.

Nasil bi mantiktir bir rebel in gelip bir imperial outpost u basip tum imp leri oldurmesi ya sacmaligin daniskasi. bende yapmak istiyorum abi faction farm. Ama yok yapacak tek yer var sagolsun soe orayida kapatmis. Talus Weapons Depot alt kat rebel npc kayniyo inemiyorsun.

Rebellar ne yapiyo bu kadar fp yi anlamiyorum. ilerde bisimi bekliyolar acaba duyummu aldilar at st degerinde bi pet mi verecekler onami biriktiriyorlar. yada fp yapip satiyolarmi para icin.

Oldurursun rebel i tell atar " seni report ettim , stormtropper larla ugrasiyodum onlar olmasa gorurdun sen" gibi aptal aptal mesaj atarlar.

suc ne soe de ne oyuncularda bana kalirsa. soe dev team adamlar kodlarla ugrasiyorlar matematiksel isler yapiyorlar sonucta. adam koyuyo test center a denetiyo ona gore yapiyo degisikligini. belki cogunun soledigimiz bu seylerden haberi bile yok. Tum suclu lucas. koy 2 3 adam basina dev team lerin hikayeyi cok iyi bilen. bakalim bu mantiksizliklarin cogu oluyormu. adamin kendi hikayesi kendi evreni ama nasil oluyorda oyun hikayeden bukadar uzak oluyor anlamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi faction secen hep overt olsun kavramini kendim de savunmama ragmen bu zannedilenin aksine surekli overt gezen adamin sayisini arttirmaz. (ben bunu group tef sacmaligi kaldirilsin diye istiyorum. pvp yapacak adam overt olsun, group tef kadar sacmalik otesi ve sorun cikartan bir sey yok. yoksa overt adam sayisi artsin diye istemiyorum) cogu insan pvp icin yeterli bir template yapmadan overt gezmek istemez.

bende olsam istemem, craft icin evime giderken full buffli + vasarianli+ compositeli + muon lu adamin ego orgazmina cerez olmak hosuma gitmez.

oyunda bir cok insan degisik templatelar deneyerek eglenerek, holo grind yaparak ya da craft ile ugrasarak egleniyor. Bu insanlari tas catlatsaniz overt yapamazsiniz, yaparsaniz cogu oyunda durmaz. Bu kisiler canlari istediginde sehirlerine bir base saldirisi yapildiginda, ya da arada sirada anchorhead de, bestine de pvp yapmaktan hoslanan insanlar. templatelari baska zamanlara musait degil. hatta hic pvp yapmayan templatelari yetersiz insanlarda mevcut, ozellikle rebel faction inda. bir rifleman-tkm ya da rifleman-fencer i esit sartlarda alamiyorsunuz. ee neden surekli overt gezsin ki?

baska bir serverda tkm-weaponsmith im var. rebel im. overt gezmiyorum, gezmeyi de dusunmuyorum. ama arada sirada pvp yapmaya devam ediyorum topluluk savaslarinda ve bundan zevk aliyorum. neden gezeyim ki? ben 90 puani weapon smith e yatirmisim, karsimdaki adam buyuk olasilikla defense e yatirmis. stacking durduruldu falan demeyin, sadece cap var ve cap hala essek gibi yuksek. ben gene arada pvp yapiyorum, ya tkm degilde pistoleer, ya da smuggler falan olmus olsaydim?

bence personal scanner falan gibi taleplerin nedeni pvp ye yonelik insaa edilmis templatelar ve bu templatelarla baska pek bir sey yapilamiyor olmasi. ama sizin caniniz sikiliyor diye insanlari pvp ye zorlayamazsiniz.

[Bu mesaj Namessar tarafından 07 Nisan 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İyi hoş konuşuyoruzda bir Faction seçmek şartda değil hani ki serverlarda çoğu insan neutral. (bize açık mavi gözükenleri niye ise hep karşı faction sanıyoruz)

Bir istatistik vardı mesela Eclipse serverının %75'i neutral sanırım ana sayfada Astromech in içinde arayan olursa diye söyledim.

Sonuçta aylar önce şu oyuna girdiğimde reble fazlası vardı. Ama zaman geçtikçe yapaılan lamer lıklardan rebellerın bazısı sıkılıp imp oldular ya da neutral kaldılar. Battlefieldlar açılmadıkça ya da adama gibi bir PvP sistemi (group TEf vs. gibi exploitler giderilmedikçe) gelmedikçe factionlarda anlamsız kalıyor.
Ha bide aman diim AT-ST lere ağlanılmasın zira öyle bir nerflendiki onlar uğraşılmaz yani kullanmakla. Özellikle eclipse gibi 10 kişiden 8 inin master bilmemne+master bilmemne+master exploiter olduğu serverlar da AT-ST falan yalan dolan mevzusu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...