Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabah Keyfi (A.K.A. Müzik konusunda birilerini buruşturma eylemi)


SadButcher

Öne çıkan mesajlar

Efem malumunuz yaş kemale ermiş durumda çocukluumdan beri enteresan şeyler dinlerim önüme gelen grubu bilmiyorsam en azından ne olduğunu öğrenmek için bir kere mutlaka dinler ve kafamda fikir edinirim. Bütün bu zaman sonunda rafine edilmiş bir şekle yavaş yavaş ulaştı müzik zevkim 4-5 tür içerisinde mevcut ve yenileri takip eder vede diğer türlerdede sadece güzel bulduklarımı dinlemeye başladım artık.


Şimdi günün neşesi şöle oldu, her gün işyerinde bir takım insancıklar ne zaman birşeyler dinlemeye kalksam hödö böyle müzikmi dinlenir hede ne biçim müzik bu yahu gibi tepkileri ile beni aylardır eğlendirmekteydiler fekat bende mütevaziliği bozmayam diye aynı aylarda sesimi çıkartmıyoridim.

Tanrı duydu sesimi sonunda bu zavallılar etrafındaki bilmedikleri şeyleri küçümserken bir yandanda kendilerinin yükseldikleri kanısı ile azdılar işyerinde bir tisko havası hakimdi bir süredir. Bende kara kara acaba dış ortamdan tamamen izole bir kulaklık bulabilirmiyim diye düşünürkene bu gafillerden birisi tutup artık sabrımın sınırını zorlayan bir hareketle bilimum avrupalı popçularında içerisinde yer aldığı (vede benim gayet sevdiğim) "Divas Live" albümü ile bir yandan bas bas ortalııı inletirken bir yandanda bana laf atma gafletinde bulundu efem neymiş bilmezmişim ben böyle şeyleri...

Dedim ya tanrı yüzüme güldü bu sevgili arkadaşlarımın benim bilmediğimi iddia ettikleri şarkıların bir tanesi Deep Purple coverı River Deep Mountain High diğeride Commitments tan Chain of Fools çıktı. Gözüm karardı sabah sabah neşemi yerine getirecek şekilde bu insanları bu iki grup konusunda buruşturarak ayıldım resmen. Artık hepsi bu grupların kim olduğunu biliyor en ufak hatadada kafalarına vuracağım tabi itina ile. Ha bu arada ofiste müziğin sesi daha kısık artık :P


Kıssadan hisse: Birşeyi yapıyorsan adabınla yap. Çevrendeki her yabancı şey kötü değildir ;) Ha birde ukalalara haddini bildirmek muhteşem bir haz kaynağıdır geciktirildikçe yükselir yani susup susup patlamak ayrı bir zevk verir rakibin boş anını yakalamayı sağlar hehe.

Neyse bize ne derseniz saygı duyarım ben feci keyif aldım paylaşayım dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...