Faust Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 selam arkadaşlar domain satın aldım. mesala ismi xxx.gen.tr gibi. ben kendi nslerimi yapmak istiyorum. mesala ns.noir.gen.tr gibi. bun nasıl olacka windows xp makinada? tşkler.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Simple DNS Plus die cok güzel bir prog var. Bi deniyiver istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 kullanmayı ibiliomusun?[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Aslında dns senin internet sağlayıcındaki www.hebele.com su ip bu ip gibi bilgilerdir dns serevr bu bilgileri tüm dünyadaki isslere yayar bu işler bole yürür ama freeware bisiden tam verim alabileceğini sanmam ceday'in bahsettiği programda üyelik filan gerektiriyo gibi bi kaç kıllı tüylü yünlü şeyler var yani anlican takma kafana boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ewt biliyorum. benim makinemde var ve bildigim kadarıyla free. programı download edip bi göz gezdirirsen zaten cok zor bişi olmadıgını görebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 kendi makinanda dns çalıştırmana gerek yok, http://www.zoneedit.com adresinden bir account al 5 domain e kadar zaten beleş, baktın 6.sı gerekti bir ikinci account al ama dns'i makinanda çalıştırmanın mantığı yok bence, yine de sen bilirsin ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar