Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria (www.invadoria.com) - Destruction - Karak Eight Peaks

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Anason said:
benim uyesi oldugum guildde surekli level atliyor (exile) ama bana direk bi etkisi var mi acaba.

Lvl 37'de hızlı binek alabiliyorsun
Guild bayrakrağı taşıyarak ekstra armor heal yada magic crit action point vs kazana biliorsun ( keep lere atak ve sawunmada ve dungeon'da işe çok işe yarıyor )

guild lvl 40 ta ne veriyor bilmiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
nnp said:
siteye giren herkese guild application açıp sonrada "tanımadıklarımızı almıyoruz kusura bakmayın" derken officerı tarafından soyulan ibretlik guild. yönetim değişmiş yeni arkadaşlara başarılar.

biraz acımasız bir yazı olmuş ama düşman bir guild icin hosuma gitmediginide söyleyemem:P

*kaçar*
Sosyal ağlarda paylaş

nnp said:
siteye giren herkese guild application açıp sonrada "tanımadıklarımızı almıyoruz kusura bakmayın" derken officerı tarafından soyulan ibretlik guild. yönetim değişmiş yeni arkadaşlara başarılar.

Bahsi geçen kişilerin şuanda guild'imizle herhangi bir bağı kalmadiğindan yazıyı önemsemiyoruz.Bu durumu önemsemek ve cevap vermek bahsi geçen lider ve kişilere düşer...

sardius said:

biraz acımasız bir yazı olmuş ama düşman bir guild icin hosuma gitmediginide söyleyemem:P

*kaçar*

Siz bizi düşman olarak görebiliorsunuz demek ama Bizim için siz düşman değil Rakip ırktaki Türk Arkadaşlarsınız... bilmem anlata bildim mi sardi :)

Guild ile ilgili konusmalar bu topic altında devam etmesin bu topic'i açanlar site vs ile guildin artık bi ilgisi kalmamiştir

Güncel link : http://forum.paticik.com/read.php?71,3993795
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...