Anason Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 40 olunca ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Soyle bi kac kere kale savasina, dungeon partisine falan katilip, baydiginda yeni bir karakter aciyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 fuzulee said: Soyle bi kac kere kale savasina, dungeon partisine falan katilip, baydiginda yeni bir karakter aciyosun. Guil lvl 40 olunca demiş arkadaş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 güzel guild en az 10 online insan var çoğu zaman 20 + haftasonları yeniden wara başladm marauderimle yardırıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 benim uyesi oldugum guildde surekli level atliyor (exile) ama bana direk bi etkisi var mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Anason said: benim uyesi oldugum guildde surekli level atliyor (exile) ama bana direk bi etkisi var mi acaba. Lvl 37'de hızlı binek alabiliyorsun Guild bayrakrağı taşıyarak ekstra armor heal yada magic crit action point vs kazana biliorsun ( keep lere atak ve sawunmada ve dungeon'da işe çok işe yarıyor ) guild lvl 40 ta ne veriyor bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 level 40ta guildin yüksek rr oyuncuların şehire heykeli dikiliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bakariz said: fuzulee said: Soyle bi kac kere kale savasina, dungeon partisine falan katilip, baydiginda yeni bir karakter aciyosun. Guil lvl 40 olunca demiş arkadaş:) hakkaten ya, ortadan dalmisim konuya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Rank 40 Heraldry of top 10 renown holding guilds will line city streets near guild taverns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 O zaman guildi kasmaya devam.Ahah 32 olmuşuz:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Tandagh said: O zaman guildi kasmaya devam.Ahah 32 olmuşuz:p Terian ın heykeli ic de olursa ic ye gitmem abi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kiskanclik diz boyu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hadi ordan HaydarX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 siteye giren herkese guild application açıp sonrada "tanımadıklarımızı almıyoruz kusura bakmayın" derken officerı tarafından soyulan ibretlik guild. yönetim değişmiş yeni arkadaşlara başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 beni de tanimiyorlardi ama guildlerine aldilar.forumlara bakarsan benimle beraber onlarca kisinin guilde alindigini goruceksin. boyle bir mesaj atma geregi niye hissettin simdi? bu arada guild rank 33 geriye kaldi 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 nnp said: siteye giren herkese guild application açıp sonrada "tanımadıklarımızı almıyoruz kusura bakmayın" derken officerı tarafından soyulan ibretlik guild. yönetim değişmiş yeni arkadaşlara başarılar. biraz acımasız bir yazı olmuş ama düşman bir guild icin hosuma gitmediginide söyleyemem:P *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hehe meyve veren agac taslanirmis. dusman guild demek.puke i hakettin simdi:) tmde olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 nnp said: siteye giren herkese guild application açıp sonrada "tanımadıklarımızı almıyoruz kusura bakmayın" derken officerı tarafından soyulan ibretlik guild. yönetim değişmiş yeni arkadaşlara başarılar. Bahsi geçen kişilerin şuanda guild'imizle herhangi bir bağı kalmadiğindan yazıyı önemsemiyoruz.Bu durumu önemsemek ve cevap vermek bahsi geçen lider ve kişilere düşer... sardius said: biraz acımasız bir yazı olmuş ama düşman bir guild icin hosuma gitmediginide söyleyemem:P *kaçar* Siz bizi düşman olarak görebiliorsunuz demek ama Bizim için siz düşman değil Rakip ırktaki Türk Arkadaşlarsınız... bilmem anlata bildim mi sardi :) Guild ile ilgili konusmalar bu topic altında devam etmesin bu topic'i açanlar site vs ile guildin artık bi ilgisi kalmamiştir Güncel link : http://forum.paticik.com/read.php?71,3993795 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 vayy utandım ve kızardım şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 İnvadoria ilk kuruluşundaki kadro aynen devam ediyormu oyuna bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 slayer77 said: İnvadoria ilk kuruluşundaki kadro aynen devam ediyormu oyuna bilgisi olan varmı? işk kuruluşundaki kadro malesef artık oyunda değil. yenilenen kadrosuyla devam ediyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Hmm anladım teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar