Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria (www.invadoria.com) - Destruction - Karak Eight Peaks

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Ya Devrim ben fena bi sekilde bekliyorum acikcasi War ida sole bi sorun var abi Shadow Warrior oynamam lazım :) agir hastası oldum son Cinematic Trailer'i seyrettik ten sonra öyle boyle degil ya Chaos u bi ezisi var High Elves akior :D Desto demisiniz ama bak yol yakın Order iidir :P efe destekle la beni valla eritirim kilolarini :) Bülent ben bu arada...
Sosyal ağlarda paylaş

Güncel liste:

Dest. Guilds

IGNIS (D)
Cult of the Dead Dragon (D)
Dreadwing (D)
BokkeRijders (D)
Invadoria (D)
Chilled out Wargamers (D)
The Ministry (D)
The Dark Alliance (D)
Warders (D)
Futilez (D)
Nazgul (D)
Severance (D)
Na Fianna Dragun (D)
Head Hunters (D)

Order Guilds

Aesirs Blade (O)
Black Company (O)
Red Guard (O)
Sign of the Hammer (O)
Mystical Awakening (O)
Wasted Talent (O)
The Brotherhood (O)
Shadowlords Society (O)
21 Grams (O)
Vengeance (O)
< Black Grail > (O)
Mag Mor (O)
New Order (O)
Celtic Fist (O)
Sarumans Hand (O?)
Team Conclave (O)
Merely Mortal (O)
Kompaniet (O)
Elysium (O)
Voight Kampff (O)

Waiting confirmation/Undecided

White Rose
Herfolge Boldklub

Avengers of Pendragon
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar.Bulunacağınız oluşuma kendi guildimizle Destruction olarak katılmayı düşünüoruz.Semi hardcore şeklinde bir başlangıç yapıcaz ama guild ismimiz fln belli deil yaklaşık 6 kişiyiz birbirini uzun yıllardır tanıyan insanlardna oluşan.Özellikle oluşumunuzdaki mature ortam şahsen beni heveslendirdi.20 yaş altı oyuncularla pek MMO oynamaya yanaşmıyoruz artık.(Her 20 yaş altı oyuncu kötü deildir herkes alınmasın :) )
Sosyal ağlarda paylaş

Rdoann bu başlık altından konuşalım. Hangi server olacağı belli olduğunda buradan duyuracağım.

İstersen bu başlığa http://forums.the-white-rose.net/showthread.php?t=3226 forumlara üye olarak hangi tarafta olacağınızı yazabilirsin. Böylelikle sizi de listeye eklerler.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:
Rdoann bu başlık altından konuşalım. Hangi server olacağı belli olduğunda buradan duyuracağım.

İstersen bu başlığa http://forums.the-white-rose.net/showthread.php?t=3226 forumlara üye olarak hangi tarafta olacağınızı yazabilirsin. Böylelikle sizi de listeye eklerler.

Tamam burdan kontaga devam uye oluorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...