sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 DA2019 said: Hele bi oyun çıksın, ben uygun bi dille ifade ederim onu, merak etme. :P Uygun dil: -EEEEEEE (İsim). Nerdesin abi?? -Buralardayım Devo ne oldu?? -......... (Konuşmaya tenezzül etmez dahi) :) İşte buyrun uygun dil size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sgecca said: DA2019 said: Hele bi oyun çıksın, ben uygun bi dille ifade ederim onu, merak etme. :P Uygun dil: -EEEEEEE (İsim). Nerdesin abi?? -Buralardayım Devo ne oldu?? -......... (Konuşmaya tenezzül etmez dahi) :) İşte buyrun uygun dil size... senin bu postuna cevap vermeyecegi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bak sana cevap verdi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bu ''white rose'' wow kökenli white rose sa korkarım ben arkadas.Mc/bwl girisinde 10 arlı gruplar halinde rglar ambush backstab ile cıkıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 evet, onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Valla Devrimcim biz melo ile gelmeyi düşünüyoruz. Hatta gelicezde ama aoc a dönmesin bu da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Dönebilir sonuçta yeni bir oyun ama sanırım aoc gibi buglar ve hatalar olacağını düşünmüyorum en azından umut ediyorum bakalım zaman gösterecek herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Eaglewingg said: Valla Devrimcim biz melo ile gelmeyi düşünüyoruz. Hatta gelicezde ama aoc a dönmesin bu da :P Melo'ya selam. Dönmez Başarcım merak etme sen. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ya Devrim ben fena bi sekilde bekliyorum acikcasi War ida sole bi sorun var abi Shadow Warrior oynamam lazım :) agir hastası oldum son Cinematic Trailer'i seyrettik ten sonra öyle boyle degil ya Chaos u bi ezisi var High Elves akior :D Desto demisiniz ama bak yol yakın Order iidir :P efe destekle la beni valla eritirim kilolarini :) Bülent ben bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 valla mudur cok cok zor wow da bir hata yaptık bir daha zor valla :P bırak shadow u flan ben sana daha iyisini bulurum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bülentcim sana sorceress yakışır. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Güncel liste: Dest. Guilds IGNIS (D) Cult of the Dead Dragon (D) Dreadwing (D) BokkeRijders (D) Invadoria (D) Chilled out Wargamers (D) The Ministry (D) The Dark Alliance (D) Warders (D) Futilez (D) Nazgul (D) Severance (D) Na Fianna Dragun (D) Head Hunters (D) Order Guilds Aesirs Blade (O) Black Company (O) Red Guard (O) Sign of the Hammer (O) Mystical Awakening (O) Wasted Talent (O) The Brotherhood (O) Shadowlords Society (O) 21 Grams (O) Vengeance (O) < Black Grail > (O) Mag Mor (O) New Order (O) Celtic Fist (O) Sarumans Hand (O?) Team Conclave (O) Merely Mortal (O) Kompaniet (O) Elysium (O) Voight Kampff (O) Waiting confirmation/Undecided White Rose Herfolge Boldklub Avengers of Pendragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 oh oh , order lar fazla, mmmmmmm, yummy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 öm atın bi düşünim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Selamlar.Bulunacağınız oluşuma kendi guildimizle Destruction olarak katılmayı düşünüoruz.Semi hardcore şeklinde bir başlangıç yapıcaz ama guild ismimiz fln belli deil yaklaşık 6 kişiyiz birbirini uzun yıllardır tanıyan insanlardna oluşan.Özellikle oluşumunuzdaki mature ortam şahsen beni heveslendirdi.20 yaş altı oyuncularla pek MMO oynamaya yanaşmıyoruz artık.(Her 20 yaş altı oyuncu kötü deildir herkes alınmasın :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 benim yaş 19 :D tam sınırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Rdoann bu başlık altından konuşalım. Hangi server olacağı belli olduğunda buradan duyuracağım. İstersen bu başlığa http://forums.the-white-rose.net/showthread.php?t=3226 forumlara üye olarak hangi tarafta olacağınızı yazabilirsin. Böylelikle sizi de listeye eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dest. olcam.... oyundaki nickim eregorn olcak... ve tank yada dps olmayı düşünüom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 DA2019 said: Rdoann bu başlık altından konuşalım. Hangi server olacağı belli olduğunda buradan duyuracağım. İstersen bu başlığa http://forums.the-white-rose.net/showthread.php?t=3226 forumlara üye olarak hangi tarafta olacağınızı yazabilirsin. Böylelikle sizi de listeye eklerler. Tamam burdan kontaga devam uye oluorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Diger guildler open Rvr ya da Core hangi server tipinde ortak karar halindeler? Bu iki türden birine yakınlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Server core olacak. WoWdan bildiğimiz pve serverı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bu iki türü sordum çok biliomuş gib ama sadece core un dediginiz ture yakınlıgından haberim vardır.Open rvr nasıl işlicek bir bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Open rvr pve alanları haricinde RvR zonelarda olacak. Yani PvP taginiz kapalı ise grind bölgelerinde rahatsınız. Ama gruplarda genellikle bir kişinin pvp tagi açık oluyor, buff, heal vs derken bütün grup pvp tagli oluyor. Ona çok da takılmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 core uzaım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar