Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişik bi PS 2 kontrolörü

blue_demon

Öne çıkan mesajlar

Onimusha için dizayn edilmiş. Kılıç şeklinde kontrolör. Adı Katana Soul Controller. 960 mm uzunlukta ve 680 gr ağırlıkta. Gerçek katana şeklinde ve yaptığınız her hareketi olduğu gibi oyuna aktarıyor. Üstünde standart tuşlarda var. Üstelik gerçek katana standında geliyor. Otantik bişey. Kusura bakmayın resimleri alamadım link veriyorum.http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=5870[signature][hline]Free your mind

[Bu mesaj blue_demon tarafından 06 Nisan 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

teknoloji de sınır yok.. alet mükemmel bu arada.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

nukem sende varmıydı ps2 yav ? winning nasıl winning onu söyle bakalım oynayabiliyor musun iyi :) bu arada ben kafaya koydum alacam bu aleti ehe [signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..

[Bu mesaj theKingpin tarafından 06 Nisan 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir oyun çıkartsınlar, alana 2 tane bundan versinler, oyun da Forgotten Realms'de geçsin, kahramanı beyaz saçlı olsun.
Aslında benim çok güzel bir fikrim vardı çift kılıç kontrolü için ama gamepad'de yürümek gibi gereksiz işlere yer kalmıyor sanırım. :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...