Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.ape'yi başka formata dönüştürmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşım ne cins ne salak bişidir bu .ape denen şey. 3saattir şu salak ape dosyalarını mp3'e çevirmeye uğraşiom ama nafile
gittim river past diye program buldum nette en baba converterdır carttır curttur diyo
crackını bulduk fln yükledik. program .ape uzantılı dosyaları tanımıyor
sonra gittik bunlar için decoder olan Radlight APE DirectShow Filter veya DC-Bass Decoder'ı yükledim pc'ye bunlar da fayda etmedi.
hatta bu monkey bilmemnenin kendi programı var ape yi mp3 e çevirmek için o da işe yaramadı o da LAME'yi görmüyor
ya bildiğiniz var mı her formatı her formata çeviren bu encoderları decoderları yüklü içinde tanımlı gelen bişi?
yoksa kafayı yiyecem
anasını satiim 10bin tane farklı uzantı çıkarmışlar bi mp3 vardır bi wav vardır, yok cue'dir ape'dir ogg'dir mpc'^dir bi ton şey çıkmış...
Mesaj tarihi:
hocam, media monkey kullanıyorum böle spastik uzantılar için. :) İlaçlanmış versiyonunu falan da bulursun zorlanmadan. Güzel program valla sırf ape deil flac ogg falan ne varsa istediin formata çeviriyo. Şimdi biri gelicek flac'tan mp3 yapınca ses kalitesini kaybediyosun dicek; e %90 da yer kazanıyorum ama :P
  • Yeni Oluştur...