senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 arkadaşım ne cins ne salak bişidir bu .ape denen şey. 3saattir şu salak ape dosyalarını mp3'e çevirmeye uğraşiom ama nafile gittim river past diye program buldum nette en baba converterdır carttır curttur diyo crackını bulduk fln yükledik. program .ape uzantılı dosyaları tanımıyor sonra gittik bunlar için decoder olan Radlight APE DirectShow Filter veya DC-Bass Decoder'ı yükledim pc'ye bunlar da fayda etmedi. hatta bu monkey bilmemnenin kendi programı var ape yi mp3 e çevirmek için o da işe yaramadı o da LAME'yi görmüyor ya bildiğiniz var mı her formatı her formata çeviren bu encoderları decoderları yüklü içinde tanımlı gelen bişi? yoksa kafayı yiyecem anasını satiim 10bin tane farklı uzantı çıkarmışlar bi mp3 vardır bi wav vardır, yok cue'dir ape'dir ogg'dir mpc'^dir bi ton şey çıkmış...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hocam, media monkey kullanıyorum böle spastik uzantılar için. :) İlaçlanmış versiyonunu falan da bulursun zorlanmadan. Güzel program valla sırf ape deil flac ogg falan ne varsa istediin formata çeviriyo. Şimdi biri gelicek flac'tan mp3 yapınca ses kalitesini kaybediyosun dicek; e %90 da yer kazanıyorum ama :P
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 dediğin program monkey's audio mu ykosa media monkey mi?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Media Monkey. Monkey's audio da heralde aynı firmanın yaptığı program bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar