micha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Arkadaşlar merhaba, Eylül ayında doğacak olan minik rottweiler'lardan bir tanesine bakmayı düşünüyorum.Ekim başı gibi anne sütünden kesilecek ve evimizin bahçesinde bakmayı düşünüyorum.Yavru zamanında evin balkonunda bakmayı düşünüyorum.Eğitimi ile ilgili ve beslenmesiyle ilgili oalrak nasıl hareket etmem gerekiyor.Haftaiçleri ilgilenmem biraz zor gibi fakat annem evde olacağı için mamasını herşeyini ayarlıyacaktır.Bana yardımcı olur musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Annen' in çok ilgi göstereceğinden emin misin? Ona göre al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yöneticiler izin vermedi sert köpek olabilceğinden dolayı. Boxer 'da karar kıldık ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar