Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 şu an okulun bilgi işleminin networkunde staj gibi birşey yapıyorum. Yavaştan router,vlan, layer 3 switch,dhcp ayarlamayı falan öğrensem güzel olur diyorum. Ccna notlarını okumaya başladım, cisco'nun packet tracer 4.11 adlı programını falanda edindim. Başka yardımı dokunabilecek önerileriniz varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu tarz simülatörler yardımcı olabilir; ben icnd kursu aldıktan sonra sınav için önermişlerdi ama senin işini de görür sanrıım
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 döküman nette çok var. türkçe kaynak için http://www.ciscotr.com/ dan faydalanabilirsin. ccna in kapsamı basit zaten.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ccna gibi bi konu kendi başına çalışılarak öğrenilebilir mi? merak ettiğimden soruyorum bunu. kursa gitmeyi planlıyorum da :) varsa bilgisi olan paylaşsın plx.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yeterli azim varsa neredeyse hersey kendi basina ogrenilebilir.. ama o harcanan emek bir egitim ile birlesirse ortaya cikan sonuc paha bicilemez olur.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 öneriler için teşekkürler. en azından konseptleri ve protokolleri öğreneyim diyorum daha sonra ccnp düşünebilirim eğitim için.
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 CCNA derslerine girmistim bi ara merak edip. Netron'daydi galiba. Deneme surusu misali birseydi. Dayanamadim ciktim. Hani derler ya "Anneye anlatir gibi anlat" diye. Ayni o hesap. Sinav icin dusunuyorsan bir sekilde guncel kitaplari ve testking'leri bulup citir cerez gibi yiyip girebilirsin sinava.
Öne çıkan mesajlar