Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız/Erkek arkadaşınıza gelip asılmışlar..

Dynun

Öne çıkan mesajlar

o gene bi anlık olaymış. benim yaşadığım da ona benziyor gerçi. eleman biz birlikteyken yavşıyor. sonra kızla ayrıldığımız ertesi günü çıkıyorlar. ha sonra baya olay döndü de o önemli değil. önemli olan biz birlikteyken kıza sürekli "bak bu adam sana yavşıyo, konuşma bak yavşıyo, aha yavşadı" şekliden uyarmama rağmen dinlememesi. neyseki boynuz filan yok. ( ya da var belki de ben bilmiyorum, bilmediğim için rahatım)
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
ya sorun orda değil. Ben biliyorum Leira bana sadık güveniyo tamam. Oğlanı reddetmiş haliyle o da tamam. E neden ben sinir yapıyorum kendi kendime onu çözemedim :)

aaah dinananim aaah.

*asiksiiin ditditdit diri diri diit*

kiskanmissin cunku, gayet normal.
bu sinirini adam tekrarlarsa onu dovmek icin sakla, ama sevdicege dar yapma. reddetmis iste, napsin ayol.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
ya sorun orda değil. Ben biliyorum Leira bana sadık güveniyo tamam. Oğlanı reddetmiş haliyle o da tamam. E neden ben sinir yapıyorum kendi kendime onu çözemedim :)

çünkü olaya hırsızlık gibi bakıyosun. mesala biyere oturdun yemek yiyosun, birisi o yemeğe dik dik bakarsa rahatsız olursun. yemekten tatmak isterse kıl olursun, yemekten yerse katil olursun. gibi
Sosyal ağlarda paylaş

abi herkes fail hikayelerini yazio da benden faili olamaz, olay her yerde olabilecek bi olay olmasina ragmen, ISVEC'te bir TURK kizi tarafindan sahsima yasatildigindan, boyle fail gorulmedi.
bunun otesi icin isvec'te bi turk erkek tarafindan aldatilmam lazim yani.

en yakin arkadasim, yok ispanyolca dersi verio, yok ispanyollar bole sicak kanli falan diye diye kiz falafos olmus benim aylar sonra haberim oldu küfür. bi de kiz kendini inandirmis hala sey diyodu iste senle cikarken bi X kisisiydi benim icin, senden ayrildiktan sonra bisi hissetmeye basladim falan.

gerci o kizin hareketlerinden de bi sonuc cikarmamak lazim, cunku en son gelismelerle birlikte, kiz bildigin cs bolumu diploma gereksinimlerinden biri olmustu

küfür etme arkadasim /dory
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...