Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yukarda da belirttiğim gibi kavrayamadım olayı şakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 beni de sasirtti can, ben orda adami kollarindan bacaklarindan gerip, tramboline muamelesi yapmani beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 vay can agam gecmis olsun. allah herkese sevgilim gibi kiz arkadas nasip etsin ekmek haric amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sanıldığının aksine agresif bir insan değilimdir. edit=aynı ilkenin dediğinden ama daha güzeli amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Kolundan çektiği an boynundan tutup kaldıcak, istiklal marşını okutucaktın sly :( Olsun ama. Orda tepki vermemen isabet olmuş. Ayrıldık diyosun. oluyo işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bence uzaktan kosarak eline topu yeni almis qb goren linebacker olarak tackle munasip bi pozisyon, hatta iki kisi olsa sen alt ben ust diye paylasip kurbana girilinebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 orda kıza mı küfretsem kızı yalnız bırakıp veledin peşinden mi gitsem diye bilemeyip en yakın banka oturduğumu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sonucta can benim dedigimi yapmis ve fail yemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 o gene bi anlık olaymış. benim yaşadığım da ona benziyor gerçi. eleman biz birlikteyken yavşıyor. sonra kızla ayrıldığımız ertesi günü çıkıyorlar. ha sonra baya olay döndü de o önemli değil. önemli olan biz birlikteyken kıza sürekli "bak bu adam sana yavşıyo, konuşma bak yavşıyo, aha yavşadı" şekliden uyarmama rağmen dinlememesi. neyseki boynuz filan yok. ( ya da var belki de ben bilmiyorum, bilmediğim için rahatım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 o kız seni haketmemiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yavsamasi ise yaramis demek ki adamin, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ona güven verici sözler sarfederim. ona güvendiğimi hissettiririm. yeter heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Hep senin gibi bir "manita"m olsun istemiştim Gel manita gel *Rotting Corpse size saldırıyor* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 azicik bozuldugunu belirtmezsen de "beni sevmiyor bana deger vermiyor" tribine girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ya sorun orda değil. Ben biliyorum Leira bana sadık güveniyo tamam. Oğlanı reddetmiş haliyle o da tamam. E neden ben sinir yapıyorum kendi kendime onu çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 oha konuyu garbage dan kurtardım acıklı hikayemle sadadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kız di mi. evet hepiniz aynısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 onu biz cozemeyiz ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Dynun said: ya sorun orda değil. Ben biliyorum Leira bana sadık güveniyo tamam. Oğlanı reddetmiş haliyle o da tamam. E neden ben sinir yapıyorum kendi kendime onu çözemedim :) aaah dinananim aaah. *asiksiiin ditditdit diri diri diit* kiskanmissin cunku, gayet normal. bu sinirini adam tekrarlarsa onu dovmek icin sakla, ama sevdicege dar yapma. reddetmis iste, napsin ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 o genetik, 100bin yıl öncesinden gelen sahiplenme geni falan sanırım. çok primitif. ama değişmeden kaldığına göre gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Dynun said: ya sorun orda değil. Ben biliyorum Leira bana sadık güveniyo tamam. Oğlanı reddetmiş haliyle o da tamam. E neden ben sinir yapıyorum kendi kendime onu çözemedim :) çünkü olaya hırsızlık gibi bakıyosun. mesala biyere oturdun yemek yiyosun, birisi o yemeğe dik dik bakarsa rahatsız olursun. yemekten tatmak isterse kıl olursun, yemekten yerse katil olursun. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 çocuğu tanıyosan kır ağzını yüzünü, kıza da olaydan hiç bahsetme. Olay kapanacak, sen de huzura ericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 fedenin karni acikmis sanirim. sly, gerekli bise cunku sahiplenilmek guzeldir. ama sahiplenmekle "mallastirmak" "tapulamak" farkini farkedip, ona gore ayarlamak lazim olayi. tabi bunu kacimiz yapabiliyoruz? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 abi herkes fail hikayelerini yazio da benden faili olamaz, olay her yerde olabilecek bi olay olmasina ragmen, ISVEC'te bir TURK kizi tarafindan sahsima yasatildigindan, boyle fail gorulmedi. bunun otesi icin isvec'te bi turk erkek tarafindan aldatilmam lazim yani. en yakin arkadasim, yok ispanyolca dersi verio, yok ispanyollar bole sicak kanli falan diye diye kiz falafos olmus benim aylar sonra haberim oldu küfür. bi de kiz kendini inandirmis hala sey diyodu iste senle cikarken bi X kisisiydi benim icin, senden ayrildiktan sonra bisi hissetmeye basladim falan. gerci o kizin hareketlerinden de bi sonuc cikarmamak lazim, cunku en son gelismelerle birlikte, kiz bildigin cs bolumu diploma gereksinimlerinden biri olmustu küfür etme arkadasim /dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 @dory BEN @ilke senin peki bunun üzerine bi de 1 ay ABİ NASIL OLUR diye isveçte zaman kaybetmeni hangi orçun açıklayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar