tremor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 you left me alone in dark beni karanlıkta yalnız bıraktın and made the pain just like a shark ve bir sahtekar gibi bana acı verdin There is no need for talking konuşmaya gerek yok Dont get tired for explaining açıklama yapmak için yorulma nothing will be same again hiçbirşey tekrar aynı olmayacak And our love never will begin ve aşkımız hiçbir zaman yeniden canlanmayacak stop telling me about your regrets bana pişmanlıklarından bahstme. youd never touch my soul again bir daha asla ruhumu okşayamayacaksın and never search my heart again ve asla kalbimin derinliklerine inemeyeceksin cause i dont want hear your usual lies yalanlarını duymak istemiyorum wowww, its too late vay canına,artık çok geç… im afraid ex love, i started to hate sana kızgınım ex aşkım, senden nefret etmeye başladım I deeply felt as i die ölümü hissediyorum derince understood lately everything was lie ve anlıyorum her şeyin sonunda yalan olduğunu Faught with my soul and heart ruhum ve kalbimle savaşıyorum Try to push you away so hard senden kurtulmaya çabalıyorum... kım soluyo bunu bılenınız varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 esra kahraman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 lınk goremeyenler ıcın youtube.com/watch?v=0gGS7HF4Ato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bir fetivalde ismini ilk defa duymuştum vala çok iidi o an böle hatunla tanışasım fln geldide olmadı dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ewt cok gusel solemıs youtube yasaklı oldugu ıcın dırek lınkı verıyım deıdm olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar