Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarın Geç Açılması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kaç gün önce yeni pc aldım ve vista yükledim ardından driverlar + servis pack 1'i update'ledim. Bundan sonra pc reset atmadan açılmamaya başladı. Yani kasa çalışıyor ama monitörün tuşu pc kapalıymış gibi yanıp yanıp sönüyor sadece(ekran karanlık yani) . Reset atıncada vista açılıyor fakat oldukça geç çalışıyor. Vista açıldıktan sonrada hızlanıyor gibi pc. (alakası varmıdır bilmiyorum ama sp1 ve driverları çekemeden önce yoktu böyle bir problem)

Neden olabilir sizce ?
Mesaj tarihi:
bios mu bozulmuş. bios a girdiğince default ayarlara dönderme olması lazım bi yerlerde. eğer yoksa kasayı aç. fişi falan çek. sonra da anakarttaki bios pilini çıkar bi 20 sn sonra tak. resetlenmiş olması lazım o şekilde. bi ihtimal jumperı da değiştirmen gerekebilir resetlemek için. anakartın kullanım klavuzuna falan bakmak lazım onun için.
Mesaj tarihi:
default yaptım olmadı sonra teknik servisi aradım aldıgım yerin. Bios ayarlarına baktık adamın yaptığı tüm ayarları silmiş tekrar yaptık baştan save ettik cıktık yine düzelmedi galiba anakart'a kalıcı bir hasar verdi :S
  • Yeni Oluştur...