Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bir kaç gün önce yeni pc aldım ve vista yükledim ardından driverlar + servis pack 1'i update'ledim. Bundan sonra pc reset atmadan açılmamaya başladı. Yani kasa çalışıyor ama monitörün tuşu pc kapalıymış gibi yanıp yanıp sönüyor sadece(ekran karanlık yani) . Reset atıncada vista açılıyor fakat oldukça geç çalışıyor. Vista açıldıktan sonrada hızlanıyor gibi pc. (alakası varmıdır bilmiyorum ama sp1 ve driverları çekemeden önce yoktu böyle bir problem) Neden olabilir sizce ?
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 driver sorunu olması büyük ihtimal.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bios ayarlarını bozulmuş nasıl eski haline getirebilirim bilmiyorum :S Format'la düzelmez degilmi bios
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bios'ta reset to defaults olmasi lazim
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bios mu bozulmuş. bios a girdiğince default ayarlara dönderme olması lazım bi yerlerde. eğer yoksa kasayı aç. fişi falan çek. sonra da anakarttaki bios pilini çıkar bi 20 sn sonra tak. resetlenmiş olması lazım o şekilde. bi ihtimal jumperı da değiştirmen gerekebilir resetlemek için. anakartın kullanım klavuzuna falan bakmak lazım onun için.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 default yaptım olmadı sonra teknik servisi aradım aldıgım yerin. Bios ayarlarına baktık adamın yaptığı tüm ayarları silmiş tekrar yaptık baştan save ettik cıktık yine düzelmedi galiba anakart'a kalıcı bir hasar verdi :S
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sp1 mi anakartina zarar vermis? bilgisayari aldigin yer oyle birsey dediyse agir bir kaziklama durumu var bence..
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hayir o öyle birşey demedi. ama tahmin ediyorum vista crack'inden oldu. Nette araştırdım biraz biçok kişide olmuş bu. (Geç açılma kapanma olayı) İnventustan aldım bu arada
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 abi ne uğraşıyosunuz şu winME v2 ile :)
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bi formatlayıp denesen iyi olur bence.
Öne çıkan mesajlar