wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 OK. O zaman ev sahibin hepsini kapattıracak, sen de gidip kira sözleşmenle diğer belgelerinle bunları tekrar açtıracaksın. Açtırmak kolay, sonuçta para ödedeiğin için seve seve alıyorlar. KApatırken depozitonun bir kısmını geri aldığın için oda oda koşuşturuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bizimkilerle konuştum, ev sahibiyle anlaşmak daha mantıklı geldi :D uarın bide ev sahibiyle konuşacam... evet derse sağdece doğal gaz ve telefonu üstüme alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ustune almadan olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 oluo ama bazı şerefsizler kullanıo kullanıo sonra çekip gidio hespi ev sahibinin üstüne kalıo... ben kullanmadım kiracı kullandıda diemion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 4 yıl yaşayacaksan bence al üstüne. Hoş bu ev sahiplerinin durumu da belli olmuyor 2 seneden kapı önüne koyabiliyor. Sorması ayıp beşiktaşta nerde ve ne kadara, nasıl bir ev tuttun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu gün doğal gaz ve telefonu hallettim... gayet iyi karşıladılar beni, parada almadılar ve kısa sürdü... ilerleyen zamanlarda elektrik ve su işini halledecem... beşiktaş da sinan paşa sokakda kuyu çıkmazı die bir yer var. bahçeşehir üniversitesine yakın. orda ruşen bey apartmanında 1. katı tuttum. aylık 1,200... bence gayet iyi :D 2 oda bi salon... ev küçük ama evde kalcak 2 öğrenci için gayet iyi... gerçi bu paraya adanadan villa alırız ama olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 doğru demişsin herhangi bir anadolu kentinden sağlam bir ev alınır-kiralanır ama istanbul hele de beşiktaş için iyi fırsat fiyat hayırlı olsun güle güle otur:F fırsat ne ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar