^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Warez konusu her ne kadar yasal olmasada artık hayatın bir parçası,kendi çapımda etrafımdakilerin hddlerine ücretsiz mp3 kopyalarım yada dvdlere yine ücretsiz çekim yaparım.Mesela post-grunge rockta 210civarı albümüm var,uğraştım yaptım,millet uğraşmasın diye dağıtıyim tarzında düşüncelerim var.Ben aylarca uğraştım terabytelarca arşiv yaptım herkes uğraşmalı,o acıyı çekmeli!! egom yok. Ama bu iş hakkında bir web sitesi filan açsam baya dikkatte çekebilir,öte yandan birsürü forumda millet bu hdd doldurmayı,dvdye çekmeyi paralı yapıyor,ben parasız yapıcağımdan onlar varken bana yılışmaz canım türk polisi diyede düşünüyorum. ne yapmalıyım sizce,bir site tarzı birşey mi,yada sadece mailler üzerinden ilerleyen bir undergroundsal hareket gibi birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ankara sulh ceza mahkemesi'nden kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 warez! yasak? kapatalım! yok yok yakalıım.. yok şimdilik sadece kapatalım. burayı karıştırmayın warezinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar