cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 üniversiteye gidicek olan paticik mensuplarının şevkini kırmak istemem ama diplomam rulo yapmaktan başka bi işe yaramıo şimdilik. izmirde işş istiorm paticikk.ingilizce öğretmeniyim prezentablm ötesi varmı ya:P,ha bide pztsi abdestli(yeminli) tercümanlık belgemi alıcam,her türlü çeviriyorum yani:D anlıycanız ne iş olsa yaparım abiler ablalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 evlerde özel ders verirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 onu ek iş olarak zaten yapıyorum ama asıl mevzu sağlam bi iş bulmak.. saolunuz ama irtibatı koparmayalım yine de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 abdestli tercüman O.o es kaza yanlış çevirip uluslarası krize neden olmayın diye aldırıyolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 rte yemin etmeden önce şart koşmuş abdesti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ingilzice öğretmeni iş bulur ya. sen beğenmiyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sen nasıl sağlam bi iş arıyosun? öğretmenlik mi düşünüyon? yoksa tercümanlık falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 özel okullara başvur? avni akyol,itk,fatih vs vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 özel okullar da deneyim arıyo genelde.. dersane falan arıtk işte ne olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 berlitz, british council vs gibi yerlere başvur.. çok canımın içi bir ablam kopara kopara böle bi işe girdi.. sanıyorum ki oldukça memnun kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 türkçe/edebiyat öğretmeni arayan varsa bana yönlendirin pls. "eho eho kim türkçe alır lan" derseniz var alan fdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 artık böyle bi sinerji yaratıcaz.ayrıca bak ingilizce öğretmenlerinin de en büyük şikayeti türkçe bilmeyen öğrencilerdir..size de büyük iş düşüyo örtmenim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Dynun said: ingilzice öğretmeni iş bulur ya. sen beğenmiyosundur yemiyoo yemiyooo : ) itiraf etse esasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ne itiraf ediim llamacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 iş vardır da sen beğenmiyorsundur belki veya aramayı bilmiyorsundur evde oturup işşş deyince bulunmuyor maselef : ps:pati 2 sene sonra bende mezun oluom bana da bişiler ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 eheh bi yerden başlamak lazım abi tecrübe için :) Ya da git torpil yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 mezun olma yaa okuyoken hiç diilse öğrenciyim diyosun. mezun oluosun işsiz kalıosun,bi vasfın kalmıyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Karamsar olma bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ya diyorum sana gel bize temizliğe bak askeri ücret sigorta sana yemekte veririz kalacak yerde ayarlarız : ) daha ne yapayım ben sana nee söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ya sizde temizlik için sağlam referansım yok be llama:) üstelik 4 dil istiyomuşsunuz hiç şansım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 mantar manyaı olursun ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 oldum zaten beraber olmuştuk,artık bağışıklık kazandım ben mantara karşı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sihirlisinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yok onu kaktüsle denicez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 büro aç belgemide aldım diyorsun nasıl olsa biraz capitalle bulursun yolunu derim ben ugrasma hiç dershane ile falan adamın direk iliğine kadar sömürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar