Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hiç giden gören var mıdır burayı? kışın kayak yapmak için gitmek istiyorum , çok güzel pistleri de varmış. Aslında vakit bulamadığım için acentaya gidemiyorum ama illaki gidicem. oncesinde burdan bilen arkadaşlar varsa biraz bilgilendirsin lutfen. mesela hangi havayollarının buraya uçuşu vardır , ne kadardır? pahalı bi ülke midir falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Duydum merak ediyorum ben de ama bilmiyorum açıkçası ilk ağızdan duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 saraybosnaya kadar gideceğine türkiyede de çok iyi kayak pistleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 otobüs kalkıyor bildiğim kadarıyla metro ve varanın... ayrıca vize istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 cok guzel bir yer yasayan Osmanli. Pistleri bilmiyorum ama gidersen Mostar'i mutlaka gormen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fede turkiyede nere guzel pist varmis :) ben gormedim saraybosna bir ara olimpiyatlarada sahiplik yapmisti ama soruyorsan zell am see /kapruna git derim avusturyada hem cok pahalida degildir hemde pistler superdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar