Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Kardeşim bulaştırmış nasıl becerdiyse, ben de sıkılmaya başladım her oyundan sonra şifremi değiştirmeye başka bir bilgisayardan. Nasıl çözülür bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Download Spybot-S&D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ben onu cektim bu sefer bilgisayar agirlaştı, web sayfalari arasinda geciş zorlaştı, bilgisayarın başlangıcı 5 dakka kapanışı 5 dakka sürmeye başladı. Silmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Nasıl yani? Programı çalıştırıp, full update yapıp, bağışıklama fonksiyonu kullandıktan sonra ve firefox kullanıyorsan (ikisi tam uyumlu çalışıyor) tam tersine hızlanıyor bile bilgisayarın internette dolaşma hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Combofix kullayınıyorum ben gerekli olduğu zamanlarda çözemediği sorun görmedim şimdiye kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ben AVG ile çözmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar