BlacKDagger Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 alip oyniyaniniz warmi bilmiorum ama gercekden cok guzel bir oyun kesinlikle alip oynamanizi öneriyorum bunlarda ufakdan ss'leri. Resim 1 Resim 2 Resim 3[signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 korku oyunu mu ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 evet korku oyunu, oyunun birden fazla sonu var, bir tanesi çok güzel, kelebeklerin aslında ne oldugunu ögrenince de dumura ugruyorsunuz.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: theKingpin, 01 Nisan 2004 21:23 tarihinde demiş ki: korku oyunu mu ? Abi sen nasıl bılemzsın bu oyunu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ne demek nasıl bilemezsin ya ? ps2 nin her oyununu bilmek zorundamıyım ben ? korku oyunlarını sevmiyorum belki ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ben bitiremedim daha dogrusu yeni aldim 4,5 oyun war onlari bitirim bunada gecicem hepsini ayni anda oynayinca kafam allak bullak oluor :) simdilik sunlari oynuorum Fatal Frame II Castlevania The Suffering tavsiye ederim[signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar