Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 arkadaşlar lvl 39'um 40 olucam ama hiç birşey satın almama rağmen şu ana kadar sadece 39 silver toplayabildim :S para nasıl kasabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 eioglophianda 2 3 silver görev başına veriliyor.ayrıca lvl 40 da at alabilmen ilk charlar için imkansız gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 eioglophian lvl 50 ya o zamana kadar tabanvaymı gezicez niye lvl 40 ta vermişler atabinme hakkı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 wow dada öle deilmiydi zte ilk defa karakter kasan birinin lvl 40 da mount alması baya zordu farm felan yapmadan:)hoş şimdide zor lvl 30 adamın artık kac goldsa kasması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 olm heveslendirdiniz oyuna :) of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Asgard said: wow dada öle deilmiydi zte ilk defa karakter kasan birinin lvl 40 da mount alması baya zordu farm felan yapmadan:)hoş şimdide zor lvl 30 adamın artık kac goldsa kasması wow'da kolaydı ya 2 herb satıyordun ah de yada maden kazıyordun tamamdı. Ama bunda lvl 40 da alabiliyosun meslek. + Cloth,silk de çıkıyordu moblardan onlarıda ah'de sattınmı 40'ta biniyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Giovanni said: olm heveslendirdiniz oyuna :) of başlayacaksan, hevesli ol ama çok beklenti içine girme, birde pvp serverda başla.grafik müzik sesler harika 4 4lük diyebilirim fakat wow content arama, wowu über oyun olarak görüyorsan hiç başlama :) kısaca ben eğleniyordum pvp serverda daha bir eylendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar