umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya ben teknodan baymışım artık (duymaktan) şöle güzel elektronik müzik yapan kişiler ve/veya gruplar tavsiye edermisiniz club tarzında olan şarkılar ve ark. doğum günü partisi yapacak evinde ne çalabilirim diye soruyor o da elektronik müzik hastası :)[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Richard Grey - Dummer Madness Format - Solid Session James Holden - Nothing Dj Spoke - Nightflight Komet Poloroid - So Damn Beautiful Pure Orange - Feel Alive Anarcrusan - In My Mind The Aircrash Bureau - Dont Expect Me Valentino - Flyin(Sultan & The Greek Remix) Deep Dish - Seroya - Only Your Love(Holme Ive Rmx) Roland Klinkenberg - Cafeinne Dirty Fours and Luke Chable - Bass Trap Timo Maas - Manga Lee Cabrera - Shake it Noel Sanger - Carry On(Sultan& Tone Depth) Timo Maas feat Kelis - Help Me Nubreed 06 CD1 (Tomie mix) Cafe Del Mar - Energy(Nalin & Kane Remix) biraz az ama olsun ..istersen 2500 tane daha yollarim isim olarak hehe[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 baba sen bir cevhersin yaww yolla yolla daha[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html burdan kendine bi janrı seç. sonra yolun açık olsun.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 www.preclub.com/forum burdaki tavsiye parçalara dikkat... Durlag in da tavsiye ettiği Anarcrusan - In my mind süper bir şarkıdır progressive house un efsanesi diye bakıyorum o şarkıya. James Holden - Nothing Cosmo- non stop freedom Anythony pappa nın setleri felamda iyidir bu aralar ben trance dinliyorum Armin Van Buuren i nsetleri çok hoşuma gitmeye başladı şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ya izmirde radio fg yayını varmı bi ara vardı testti o sonra bi daha hiç dinleyemedim hayalimdeki müzikleri :([signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 infected mushroomun parçaları da iidir. bi de cosmosis-inter galactic albümüne bi bak[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 durlag bekliyorum listenin devamını[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Scooter - Faster Harder Scooter Scooter - Nessaja Scooter - The Age Of Love Scooter - We Bring The Noise Scooter - How Much Is The Fish 3-Force - Secrets Kate Ryan - Libertine (Radio Edit) Kira - I'llBe Your Angel Lasgo - Pray Sylver - The Smile Has Left Your Eyes Sylver - Why worry Dee Dee - The One Milk Incorporated - Breathe without you Sylver - Livin my life Kate ryan - Désenchantée La Luna - Kisses of Fire Lasgo - Alone Virtual Zone - Virtual Zone Minimalistix - Struggle for Pleasure 4 Strings - Let it Rain Ian Van Dahl - Reason[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 felix da housecat (feat. miss kittin bi albüm var, leziz) ve raumschmiere (ulan doğru yazdık mı acaba?) öneriyorum. pek hoplak zıplak, pek dingin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 miss kittin - frank sinatra güzeldir hatta yakın geçmişte istanbula geldi sanırım[signature][hline]çocuk da yaparım, kariyer de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 miss kittin evet yakın zamanda venue'ye geldi ama: 1) kendi parçalarını çalmayıp, dj set yapacaktı. 2) aynı gece chicks on speed konseri vardı. o bakımdan gidip göremedik. pişman değiliz, COS süperdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar