umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya ben teknodan baymışım artık (duymaktan) şöle güzel elektronik müzik yapan kişiler ve/veya gruplar tavsiye edermisiniz club tarzında olan şarkılar ve ark. doğum günü partisi yapacak evinde ne çalabilirim diye soruyor o da elektronik müzik hastası :)[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Richard Grey - Dummer Madness Format - Solid Session James Holden - Nothing Dj Spoke - Nightflight Komet Poloroid - So Damn Beautiful Pure Orange - Feel Alive Anarcrusan - In My Mind The Aircrash Bureau - Dont Expect Me Valentino - Flyin(Sultan & The Greek Remix) Deep Dish - Seroya - Only Your Love(Holme Ive Rmx) Roland Klinkenberg - Cafeinne Dirty Fours and Luke Chable - Bass Trap Timo Maas - Manga Lee Cabrera - Shake it Noel Sanger - Carry On(Sultan& Tone Depth) Timo Maas feat Kelis - Help Me Nubreed 06 CD1 (Tomie mix) Cafe Del Mar - Energy(Nalin & Kane Remix) biraz az ama olsun ..istersen 2500 tane daha yollarim isim olarak hehe[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 baba sen bir cevhersin yaww yolla yolla daha[signature][hline]...:::Married With Children:::...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html burdan kendine bi janrı seç. sonra yolun açık olsun.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Sin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 www.preclub.com/forum burdaki tavsiye parçalara dikkat... Durlag in da tavsiye ettiği Anarcrusan - In my mind süper bir şarkıdır progressive house un efsanesi diye bakıyorum o şarkıya. James Holden - Nothing Cosmo- non stop freedom Anythony pappa nın setleri felamda iyidir bu aralar ben trance dinliyorum Armin Van Buuren i nsetleri çok hoşuma gitmeye başladı şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren...
umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ya izmirde radio fg yayını varmı bi ara vardı testti o sonra bi daha hiç dinleyemedim hayalimdeki müzikleri :([signature][hline]...:::Married With Children:::...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 infected mushroomun parçaları da iidir. bi de cosmosis-inter galactic albümüne bi bak[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 durlag bekliyorum listenin devamını[signature][hline]...:::Married With Children:::...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Scooter - Faster Harder Scooter Scooter - Nessaja Scooter - The Age Of Love Scooter - We Bring The Noise Scooter - How Much Is The Fish 3-Force - Secrets Kate Ryan - Libertine (Radio Edit) Kira - I'llBe Your Angel Lasgo - Pray Sylver - The Smile Has Left Your Eyes Sylver - Why worry Dee Dee - The One Milk Incorporated - Breathe without you Sylver - Livin my life Kate ryan - Désenchantée La Luna - Kisses of Fire Lasgo - Alone Virtual Zone - Virtual Zone Minimalistix - Struggle for Pleasure 4 Strings - Let it Rain Ian Van Dahl - Reason[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 felix da housecat (feat. miss kittin bi albüm var, leziz) ve raumschmiere (ulan doğru yazdık mı acaba?) öneriyorum. pek hoplak zıplak, pek dingin...
corso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 miss kittin - frank sinatra güzeldir hatta yakın geçmişte istanbula geldi sanırım[signature][hline]çocuk da yaparım, kariyer de
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 miss kittin evet yakın zamanda venue'ye geldi ama: 1) kendi parçalarını çalmayıp, dj set yapacaktı. 2) aynı gece chicks on speed konseri vardı. o bakımdan gidip göremedik. pişman değiliz, COS süperdi!
Öne çıkan mesajlar