Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

overnet search sorunu


Odune

Öne çıkan mesajlar

uzun zamandır overnette search sorunum var. anlamadım aradığım şeyler çıkmıyor (ne kadar popüler olurlarsa olsunlar). portları değiştirdim ama banamısın demedi. en son TCP:4662 UDP:9917 olarak bıraktım.
sistemim win2000 professional, alcatel speedtouch 510-4 adsl 128/32 bağlantım var. yardım edebilecek birileri varsa çok sevinirim.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 03 Nisan 2004 15:19 tarihinde demiş ki:
overnet ve e muleda search edilmez
yane cok gereksiz

http://sharereactor.revconnect.com/
http://www.shareconnector.com/

eğer aradıkların dragonball episodeları olunca search yapmak zorunda kalıyorsun. yada bildiğin dragonball episodeları e-donkey linki veren bir site varsa o daha makbule geçer bende search sorunumdan kurtulmuş olurum.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Search olayında ekranda hiçbir şey mi çıkmıyor?Şayet öyleyse uploadından dolayıdır.Uploadın "0" olduğu zaman sadece search edebiliyorsun.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing


[Bu mesaj kawa tarafından 04 Nisan 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorunumu hallettim ben udp portu olarak overnetin programı yükledikten sonra gözüken portu olarak ayarlamıştım. daha sonra portu 3665 olarak değiştirdim. gayet güzel şimdi her istediğimi bulabiliyorum (tabi varsa) ilgilerinize teşekkürlerimi sunarım[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...