spompas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Birçok başlığın açılmasına rağmen doymuyorum ve bana yüksek performanslı oyun oynayabileceğim bilgisayar toplamanızı istiyorum, monitor 19 inc olsun, 4gb ram olsun, quad core olsun ama beni 5-6 sene götüren bi çekirdek hızı olsun, süpe ekran kartım olmasın cok fazla para veremiyorum süper derken sli falan dan bahsediyorum 8800 idealdir ama gtx midir gts midir onların modelleri vardı bilemiyorum farkalrıne,(a bide 9 serisi cıkmıs galiba fiyatları nedir ne değildir bakmayı ble bilmiyorum) vista olsun içinde en ucuzundan, 500gb hdd olsun, geri kalan powersupply falan anlamıyorm işte kasa nasıl toplanır bilemiyorum işte :) bana yardımcı olabilirsieniz cok ama cok sevinirim, max fiyat 1600 1700 dolar :)
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 4gb ram 32 bit vista desteklemiyormu, peki ozmn 64 bitlik vistanın dezavantajı ne olacaktır? ayrıca vista kullansan direct x 10-10.1 den mahrum mu kalıcam duyduguma göre patch gibi birşeyi varmış desteği için. vistanında mevcutmudur 32 bitlik sistemin 4gb ram i desteklemesi?:(
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yukarıda sticky bir konu var, açıp orayı okursan istediğin bilgisayarı fazlasıyla bulursun. konuyu kilitliyorum, oradan devam edebilirsin. not: 5-6 sene gidecek işlemci diye birşey yok. not 2: 1600-1700 dolara istediğin bilgisayar toplanmaz. bahsedilen konuyu açarsan ortalama üstü olarak toplanan sistemin 2500 dolar civarında olduğunu farkedersin.
Öne çıkan mesajlar