Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Cafede daoc yada uo oynerken bana bunu soruyolar Daocda yine kısmen cevap verebiliyorumda uoda tatmin edici bi cevap üretemiyorum o zamanda bana salak gibi bakıyolar aranızda kendimi normal gösterebileceğim bi cevap bilen varmı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 cevabı bu sorunun bence yok.Ben haldır haldır Star Wars Glaxies oynuyorum.Bu sayfaya öyleisine bakıyodum.Ama zaten mmorpg oyunlarınca bi amaç yoktur.Yani klasik meslek bitir,özel yetenekler aç,gerçek hayatı yaşa gibi bişi.Çocuklara bunu söyle.Anlamicaklar ama anlamaları için oynamaları gerekiyo önce,di mi?[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando Master Marksman Master Scout Master Medic Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bu arada yanlış yazmış olmiyim ultima onlineda bir rpg diil mi?Hiç oynamadım çünkü yanlış yazmıyım.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando Master Marksman Master Scout Master Medic Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shewky Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 [Bu mesaj Shewky tarafından 02 Nisan 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shewky Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bende haywan gibi SWG oynuorm sorunun saçmalıını gördüm we cewap yasm dedm Bu oyunun amacı dünyanın en ii nebulacısı olmak arkadaşm oke?[signature][hline]May The Force Be With US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Nebula tarih oldu zannediyodum ben hala oynanıyo mu be.Vay be iyi tutlmuş bi oyun ozaman.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando Master Marksman Master Scout Master Medic Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Türkiyede UO'nun amacini soranlara çok kısadan bir cevap verebilirsin "Görüntülü Chat yapıyorum"de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 yasamin amaci varmidir ki? sadece yasarsin dimi ultima da gercek oyunculari icin oyledir aslinda .sadece oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 herşey aynı daire içinde sen sıkılana kadar daireyi çizersin reg almak aldığın regle ışınlanmak ışınlandığın yeri kazmak kazıp maden çıkarmak çıkardığın madeni eve götürmek eritmek satmak para kazanmak parayla reg almak aldığın regle.... oyunun amacı zevk almak,eğlenmek...[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Aslına bakarsan bu oyunun amacı kişiden kişiye değişir. Kimine göre Egolarını tatmin etmektir.tabi bunun farkında olmaz ama örneğin level 9'sun,10 olmak için düşündüklerin, "OLMAYLIYIM BEN ONDAN İYİ OLACAM" gibiyse Ego tatmin etmek için. Kimisi Counter-Strike'tan sonra başlar.Ona görede "Gılıçlı gantır"dır :-) Kimine göreyse dövüşlü chat. Yani kişiden kişiye değişir.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar