Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2003 serverda WD external çalıştırabilen babayiğit var mıdır aranızda ey patiler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sorunumuz başlıkta belirtildiği gibidir, hükümsüzdür :P bazı yerlerde xp ve 2000de çalışan driverın 2003te de sorunsuz çalışacağını sölüyo, ama bu denyo hddnin driverı utility programı ile bütünleşik. O program çalışamayınca babalara geliyorum tabi.

Bu soruna çözüm arıyorum ben haldır haldır da, bilen varsa diye bi çıtlatayım dedim :)
Mesaj tarihi:
ya anlatımı kolay olsun diye 1. elden yapıyomuş gibi söledim ama yarın ben uğraşacam işte, sonuç olarak denenmiş olması lazım. Gerçi WD'nin kendisi ile iletişim kuranlar aletin 2003'te çalışmadığını söylüyolar demiş bikaç yerde. Yalan olur yani, sanmam işe yarayacağını :)
Mesaj tarihi:
http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1037&p_created=1059150944&p_sid=zHOGoUbj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=1492&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MjUsMjUmcF9wcm9kcz0wJnBfY2F0cz0wJnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfZm5sJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9MjAwMw**&p_li=&p_topview=1

yardımcı olur inşallah.
  • Yeni Oluştur...