Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imdat! desktop gitti

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

dün akşam paticiği okurken birden you are a stupid spamı oldu ve daha sonrasında kilitlendi bilgisayar arkada birden dap bir downloada başladı ben bilgisayarı kapatmaya çalışırken bu hemen bitti pciyi resetledim açtım desktopum gözükmüyor vede dokunulmuyor nasıl düzelir bu bir bilen varmı?[signature][hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish
Trio look the short bastard coming! infiltrator

Sosyal ağlarda paylaş

benim takıldığım nokta you are a stupid spami. nasıl bişi oldu nedir o spam? email mı nedir?

dos tan beri norton kullanırım hiç bi zararını görmedim son versiyonu 1-2 programını servis olarak çalıştırmaktan başka hiç bi kök salma operasyonu yapmadı. ayrıca scandisk ve defrag, norton disk doctor ve speeddiskin az biraz kırpılmış eski versiyonları. tek gıcık olduğum yanı anti virus monitörünün bilgisayarı yavaşlatması,sık sık tarama yaptığım için de sorun olmuyo benim için.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Sosyal ağlarda paylaş

norton iyi prog olabilir koruma için AMA makinadan silmeye kalktığınızda windowsu silip/bozup öyle silinen bir prog. sorun orda zaten :)

şöyle yapabilirsin: task managerdan explorer.exe yi kapat, sora tekrar task managerdan trojanın hangi prog. olduğunu bulup kapat. sonra new task açıp exe sini bulup silersin. hep işe yarıyor böle ucubik trojandı virüstü falan :) sora da explorer.exe yi aç baştan.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...