Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 dün akşam paticiği okurken birden you are a stupid spamı oldu ve daha sonrasında kilitlendi bilgisayar arkada birden dap bir downloada başladı ben bilgisayarı kapatmaya çalışırken bu hemen bitti pciyi resetledim açtım desktopum gözükmüyor vede dokunulmuyor nasıl düzelir bu bir bilen varmı?[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 format :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 oha daha perşember günü attım format...[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bi daha at bilinçsiz söyledim onu başak bir yolu olcağını sanmıyorum[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 başlat menüsüde yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Norton 2004 Kullanıyorum hiç bi Sorunlada Kar$ıla$madım tavsiye éderim..[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 norton sakın ha sakın sakın ha norton kadar pc yi maffeden bi pc yok bu dünyada resmen win i ele geçirio kök salıo orda[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hiç bir menü yoksa task manager'ı açıp explorer.exe çalışıyor mu diye bak bence.. (ctrl alt del ekranından) çalışmıyorsa yeni görev -> explorer.exe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 yok olmuyor expğlorer.exe çalıştırtıncada belgelerimi açıyor..[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 benim takıldığım nokta you are a stupid spami. nasıl bişi oldu nedir o spam? email mı nedir? dos tan beri norton kullanırım hiç bi zararını görmedim son versiyonu 1-2 programını servis olarak çalıştırmaktan başka hiç bi kök salma operasyonu yapmadı. ayrıca scandisk ve defrag, norton disk doctor ve speeddiskin az biraz kırpılmış eski versiyonları. tek gıcık olduğum yanı anti virus monitörünün bilgisayarı yavaşlatması,sık sık tarama yaptığım için de sorun olmuyo benim için.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 pc ye format atma ssebebmm norton sonra formattan sonra yeniden yükledm gene formt atmak zorunda kaldm..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Nortonun Yawa$ latmasından baska bir ters tarafını qormedım ama[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 norton cok yawa$latıyor yaa siz ne onerirsiniz virus hedesi olarak ?[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Norton. Yavaşlatır. Ama çelik duvarlar örer.[signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bullguard çok daha iyidir. güvenlik sağlayacam diye kendini çıkışı olmayan çelik duvarlar içine sokmanın bir anlamı yok. bir virüs programı güvenlik sağlarken aynı zamanda light olmalı, sistemi yormamalı.. bence bullguard bunu yapıyor. hem aynı zamanda firewall :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 norton iyi prog olabilir koruma için AMA makinadan silmeye kalktığınızda windowsu silip/bozup öyle silinen bir prog. sorun orda zaten :) şöyle yapabilirsin: task managerdan explorer.exe yi kapat, sora tekrar task managerdan trojanın hangi prog. olduğunu bulup kapat. sonra new task açıp exe sini bulup silersin. hep işe yarıyor böle ucubik trojandı virüstü falan :) sora da explorer.exe yi aç baştan.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 en ii savunma tekniği kung-fuu dur Dayyt ?[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar