Thestral Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bilgisayardan çok anlamam. ancak firefoxumu ve msn'imi açıp gerekli işlemlerimi halledebiliyorum. şimdi ben yeni bir kulaklık aldım. bilgisayarımın kasasında bir sürü delik var kulaklığın aletini sokmam için. ön taraftaki iki tane, arka tarafta ise 6 tane bulunuyor. ön taraftakiler gayet açıken(mikrofon ve kulaklık girişi) çalışmıyor. arka tarafta ise hangisine hangisini takacağımı çözemedim. kulakılğı taktığında restart atılması fln gerekli bir şey mi. //umarım donanım-yazılım da doğru yerdir. altındaki mobil cihazlara açılması gerekiyorsa taşınabilir.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kulaklıgı taktıgında reset atmana gerek yok
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 en güzeli hepsine takıp dene müzik açıkken.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ondeki cikislarin kasa ici baglantisi yapilmadiysa onlar calismayabilir de, arkaya takinca calismasi lazim. renkliyse arkadaki cikislar, yesil olan kulaklik, kirmizi olan mikrofon olmali
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 evet öndeki girişlerin kasa içi bağlantılarının yapılması gerekiyor.
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ön için kasa bağlantıları, arkada da 6 tane varsa 5+1onboard sistemin vardır. bilgisayarında da onun için yazılım vardır. ona gir, otomatik algılayıcı gibi bişey varsa çalıştır. yoksa el ile ayarla çıkışları falan.
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 en iyisi dene abi hepsini. Aç mp3 sesi de aç haydilililili yar
yves Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yeşil olana takarsan %99 ses çıkışı alırsın:)
count Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 biostan anakartın onboard ses kartının çıkışını değiştirmen gerekiyor. asus anakartta, advanced sekmesinde hd audio connector ayarını yapman lazım ön panelden ses alabilmen için. sanırım front panel support type ını hd audiodan ac97 ye çevirmen lazım.
Öne çıkan mesajlar