Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bir müddet önce traileri izlemiştim tv'de sonra aklımdan çıkmış. Amerikada gösterime yarın girecek. Konusu güzel potansiyele sahip ama tabi işleyebilmişlermidir henüz bilmiyorum. İzleyip göreceğiz hiç bişey olmazsa vasat bir komedi filmi daha izlemiş oluruz ne olacak yani :p theplayboybunny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Türkiyede gösterime girmiyecek sanırım? imdbde göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 buna benzer birkaç film vardı hatta en iyi hatırladığımda başrollerden birisi smallvilde ki lex luthor. Bunun tek farkı erkekler yerine bunny var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sorority boys dedigin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar