black_rider Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 beyler ben siteye nasıl forum koycam forum indirdim ama siteye koyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Internet bölümü süs zaten. Biz onun kenarlarina dantel falan işliyoruz. Böyle önünede saksılar koyduk çok şirin oldu.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 said: Estel_Anorien, 27 Mart 2003 20:01 tarihinde demiş ki: Internet bölümü süs zaten. Biz onun kenarlarina dantel falan işliyoruz. Böyle önünede saksılar koyduk çok şirin oldu.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] bu espriyi başkası yapmıştı HIRKIZ![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 şş kelek o esprinin mucidi benim bi kaç yere ben çaktım. O zamandan bu zamana yazar oldum ordan karıştırdın zahir.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 27 Mart 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 beyler ben sizde espiri yapın demedim sadece sorunumun cevapını bekliyorum [Bu mesaj black_rider tarafından 27 Mart 2003 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Sorununun cevabını yanlış yerde arıyorsun.. şimdi tepeden paticik forumlarına bas ordan karşına çıkan yerden internete gir. Orası işlevli bir mekan. Aklınıza gelen herşeyi konu dışına açmayın bir araştırın bakın bakalım ne işe yarar bu pepelek. Bölümleri nelerdir?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Ulan bulup çıkartcam karşına görcen...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Bul çıkar len. Ben söyledim onu..[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 beyler bana Forum download edebileceğim bi yer sölermısınız[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 estel hata bende paticikte açılmıştı konu internet yerine konu dışına taşımışım yanlışlıkla[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 said: Estel_Anorien, 27 Mart 2003 20:19 tarihinde demiş ki: ne işe yarar bu pepelek. [hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] paticik[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 27 Mart 2003 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ya lutfen birisi soylesin internet bolumune o kadar baktım bulamadım this party is over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ok pope np. Craven anla artik işte. Paticik benim için pepelektir. Kolay kolay değişeceğinide sanmıyorum. Dilimize girmiş bir kere.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Şimdi forum indirdim diyosunda hangi forumu indirdin sanırım PHPBB indirmişsindir o zaman orda /install/install gibi bişey vardı onu alıştırman lazımdı yanlış hatırlamıyorsam Zaten o Readmeleri de süs olsun diye koydular =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ABİLER BANA TAM OLARAK Bİ FORUMU NERDEN DOWNLOAD ETCEM VE NASIL ONU SİTEYE KOYCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 uff ya sizden hayır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Disappear cok saol abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar