Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bıraktınızmı pulse kullanmayı ? 10. sıraya kadar düştük de ondan soruyorum , ben hala kullanıyorum.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 çok boş bi işti o ya[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 En son bir arkadaş abuse etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Boş iş...[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 heh gerçekten boş ya.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Zamanında baya kastık ama boş iş boşwerin.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ne boşu be.. bomboş[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 birisi uluslar arası sidik yarışı demişti de gebermiştim[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Hahaha öldüm[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 pulse out paticik forumları in :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bende hala açık, sonuçta hızıma pek bir etkisi olmuyor. En azından bir günde kaç kere harflere basıyorum onu öğrenmiş oluyorum, max. 40k-50k arası değişiyor :) Ortalama 15-20k, o da geceleri evde olduğumdan dolayı.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ya ben o programda hiç macro yapmadım hep aşada açık duruyor bendede bu program ı çalıştırdığımdan beri ne kadar yazı yazdım ona bakıyorum arada siteden...[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
regulus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 boş olmasına boş da iyi kasıyorduk zamanında
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 valla bende macro açmadım hiç geçen ay kapattım :) ram yiyo diye[signature][hline]
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 4-5 aydır kullanmıyorum ben... Kayışı sıkıyor :P birde pili biter felam.. ama maximum 210 vurdurdum pulse da :P *!nabız saatine bakar*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben onun hackini bulmustum registryi 1 milyon ken kopyalıodum falan yolluodum ole sürekli o rakamlar gerçek değil takilmayin oraya program fos
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 o ne[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Öne çıkan mesajlar