Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu yanlış yere açtıysam taşıyabilirsiniz.Aradım ama daha önce açılmış bir konu bulamadım bunla ilgili.eğer açılmıssa üzgünüm kitleyebilirsiniz.. Sorunum şu,gittigidiyordan cd key falan aldım.evden orjinal wow ve bc cdlerini getirdim işyerine.Wow u kurdum fakat BC nin ilk cdsi bozulmus sanırım.BC nin ilk cd sini nerden nasıl indirebilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Cd olarak çekebilir misinin bilmem ama tüm tbc clientini burdan çekebilirsin. ttp://www.gamershell.com/news_39414.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 WoW'un kendi sitesinden de çekebiliyorsun diye biliyorum. Olmadı zilyon tane torrenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 wow un sitesinden cekiver bence. oyunu tekrar yuklemen gerektiginde wow+tbc yi install etmen 15 dakika suruor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 torrentleri falan aradım genelde full BC vermişler.Benim BC nin sadece ilk cd si bozuk,hani bi tane cd1 iso su falan bulabilirsem onu yükleyip,benim elimdeki cd2 den yüklemeye devam etmek istiyorum fakat bulamadım nette cd1 in iso sunu. cevaplarınız için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bazı paylaşım forumlarında free serverların için 2.4.2 ye kadar patchli wow clientler var rapid linki falan ordanda indirebilirsin hem fazla patch yapmamıs olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar